SON DAKİKA
Eğitim Cuma 13 Eylül 2024 02:47

ÖĞRENCİLER İÇİN SPRİNG BOOT DEVELOPMENT CAMP

Yenilikçi yazılım çözümleri sunan teknoloji firması Commencis, üçüncü ve dördüncü sınıf üniversite öğrencilerini ve yeni mezunlarını, uçtan uca Spring Framework temellerini öğrenebilecekleri kapsamlı bir Spring Boot Camp'e davet ediyor.

Öğrenciler için Spring Boot Development Camp

Dijital dönüşüm alanında lider teknoloji şirketi Commencis, yazılım dünyasında uzmanlaşmak isteyen üçüncü ve dördüncü sınıf üniversite öğrencileri ile yeni mezunlara yönelik Spring Boot Development Camp programını bu yıl ilk kez hayata geçiriyor. Program, backend alanında kariyer yapmak isteyen genç yeteneklere önemli bir fırsat sunuyor.

 

Future Commencer Yaz Stajı Programı, Cloud Camp, Test Camp gibi eğitimlerle genç yazılımcılara destek veren Commencis, şimdi de bu eğitimlere Spring Boot Development Camp'i ekleyerek, yazılım geliştirme dünyasına adım atmak isteyenler için kapsamlı bir eğitim sunuyor. Commencis'in bu programında öğrenciler teknoloji dünyasında ihtiyaç duyulan ileri düzey Spring Boot özelliklerini öğrenecek ve uygulamalı dersler ile uçtan uca web servisleri geliştirmeyi deneyimleyecekler. Bootcamp sonunda backend alanında uzmanlaşmış katılımcılar teknoloji kariyerlerine güçlü bir başlangıç yapma imkânı bulacak.

 

9 Ekim – 17 Kasım tarihlerinde, her Çarşamba günü saat 18.00 – 20.00 arasında online olarak gerçekleşecek programın sonunda başarılı olan öğrenciler Commencis'te yarı zamanlı çalışma imkanı bulabilecekler.

 

Commencis İnsan Kaynakları Direktörü Gonca Çetin Commencis'in yeni hayata geçirdiği program ile ilgili şunları söyledi: “Dijital dönüşüm alanında lider bir teknoloji firması olarak alanında öncü markalara destek olmanın yanı sıra, uzman ekiplerimiz liderliğinde düzenlediğimiz Bootcampler ile kariyer yolculuklarının başında olan öğrencilere ve yeni mezunlara yatırım yapıyoruz. 2018 yılından bu yana düzenlediğimiz farklı Boot Camp programlarıyla 200'den fazla mezun verdik. Yetenekli yazılımcılar yetiştirmeye sıradaki programımız Spring Boot Development Camp ile devam ediyoruz. Toplam 8 hafta sürecek bu programda öğrenciler hem uygulamalı hem de teorik dersler ile yazılım yetkinliklerini geliştirecek ve sektördeki profesyonellerle tanışacaklar. Commencis'te yarı zamanlı çalışma imkanı da sunduğumuz bu programımıza teknoloji alanında kariyer yapmayı hedefleyen gençleri davet ediyoruz.”