SON DAKİKA
Giyim ve tekstil Cuma 06 Eylül 2024 02:46

ÖĞRENCİLER İÇİN ORTAK KOLEKSİYON

DeFacto ile Peppy Things, yeni okul dönemini daha neşeli hale getirmek amacıyla çocuklar ve gençler için özel bir koleksiyon hazırladı.

Öğrenciler için ortak koleksiyon

Şirketten yapılan açıklamaya göre, DeFacto ile fonksiyonel ve sevimli çanta tasarımlarıyla her yaştan kullanıcının beğenisini kazanan Peppy Things'in birlikte hazırladığı bu koleksiyon ile öğrencilerin okul hayatına renkli tasarımlarla eşlik etmek hedefleniyor.

Yeni eğitim öğretim yılının ilk ders zili çalmadan önce her yaştan öğrenciyi memnun etmeyi hedefleyen Peppy Things ve DeFacto, okul hayatının olmazsa olmaz aksesuarlarını daha eğlenceli ve kullanışlı bir hale getirdi. Koleksiyonda, sırt çantaları, tablet kılıfları, beslenme çantaları ve kalem kutuları gibi yoğun okul temposunu daha pratik hale getirecek temel parçalar yer alıyor.

Peppy Things'in sevimli ve fonksiyonel tasarımlarıyla DeFacto'nun her yaştan tüketiciye hitap eden geniş ürün yelpazesi, bu koleksiyonda buluşarak öğrencilere işlevsel ve stil sahibi çözümler sunacak.

İlkokul sıralarından liseye kadar öğrencinin ihtiyacına cevap veren koleksiyondaki her bir parça, yeni ders yılının favorisi olacak. Peppy Things ve DeFacto, müşteri memnuniyetini ve yenilikçi vizyonlarını odağa alarak öğrencilerin eğitim hayatına katkıda bulunacak.