Dolar $
32.97
%0.37 0.12
Euro €
35.31
%0.14 0.05
Sterlin £
41.72
%0.16 0.06
Çeyrek Altın
4000.38
%-0.05 -1.83
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Kültür - Sanat - Magazin Pazar 23 Haziran 2024 16:40

OFLU HOCA 4 GELİYOR

Çetin Altay, yapımcılığını Şeyhmus Gencan'ın yaptığı, yönetmenliğini ise Özgür Bakar'ın üstlendiği 'Oflu Hoca 4' filminin çekimlerinin son günü Beykoz'da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Oflu Hoca 4 geliyor

Projenin aralık ayında vizyona gireceğini belirten Altay, "Çok bekleniyordu. Sokakta insanlar soruyordu. Güzel bir şey geliyor. Değişik bir 'Oflu Hoca 4' geliyor. Üç filmden farklı, daha başka bir şey göreceğiz. Oflu Hoca, yoga kampına gidiyor, sonra olaylar gelişiyor. Kesin, 'Dinle dalga geçiyor bunlar' diyenler çıkacak. Onlara artık takılmıyoruz. Elimin tersiyle atabilecek bilgim var. Zaten filmin tamamını izleyince öyle bir şey olmadığını anlıyorsunuz" dedi. Altay, "Her film öncesi esinlenmek için Karadeniz'e gidiyor musunuz?" sorusuna, "Karadeniz'de hikaye bitmez. Gitmeme gerek yok yedi sülalem Trabzonlu... Orada bir gece oturunca neler çıkıyor. Ufkumuz çok genişliyor" cevabını verdi.

'Tüm yükü anneler çekiyor'
Oyuncu, "Tatil planı yapmadık ama 1-2 yere gideceğiz. Kızım da çok istiyor" dedi. İki çocuğu olan Altay, "Kızım çok hareketli... Oğlum dokuz aylık hiçbir yerde durmuyor. Allah kötü günlerini göstermesin. Eşime çok yardımcı oluyorum. Bir emzirmiyorum. Şaka bir yana tüm yükü anneler çekiyor. Annelerimizi anlayalım. Her gün Anneler Günü olsun. Onların yükü ağır" açıklamasını yaptı.
Kahkaha attıracak
Seri filmiyle hem gişe hem de sosyal medyada ilgi gören 'Oflu Hoca'nın yeni serisi 'Oflu Hoca 4'e ünlü isimler de konuk olacak. Ufuk Özkan, projede yoga eğitmenine hayat verecek. Yapımda bu sahneler kahkaha attıracak. 
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR