Dolar $
32.84
%-0.04 -0.01
Euro €
35.66
%0.01 0
Sterlin £
42.45
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4200.58
%0.51 21.25
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Teknoloji Çarşamba 24 Temmuz 2024 11:08

NVIDIA DLSS 3 VE NVIDIA REFLEX İLE GELİŞTİRİLEN, YAZIN EN SICAK OYUNLARIYLA SERİNLEYİN

Capcom'un eleştirmenlerce beğenilen Kunitsu-Gami: Path of the Goddess oyunun engin dünyasında yolculuğa çıkmaya hazır olun. Şimdi NVIDIA DLSS 3 ve Işın İzleme özellikleriyle donatılan bu oyunda oyuncular, Japon esintileriyle bezenmiş çarpıcı grafiklerin ve ultra duyarlı oynanış deneyimi için NVIDIA Reflex'in keyfini çıkarabilecekler. Tüm bunlara buradan göz atabilirsiniz. Diğer NVIDIA DLSS 3 Frame Generation ve NVIDIA Reflex özellikli oyunlar arasında Marvel Rivals yer alıyor. Kapalı Beta sürümüne erişimi olanlar bugünden itibaren 5 Ağustos'a kadar oyundan keyif almaya başlayabilirler.

NVIDIA DLSS 3 ve NVIDIA Reflex ile Geliştirilen, Yazın En Sıcak Oyunlarıyla Serinleyin

Hotta Studio'nun yakında çıkacak açık dünya RPG oyunu  Neverness to Everness, Işın İzleme ve NVIDIA DLSS desteği eşliğinde piyasaya sürülecek. Oyunun ön izlemesi için duyuru fragmanına bakabilirsiniz. Hız tutkunu olanlar için F1® Manager'ın en son sürümü, NVIDIA DLSS 2 ile şimdi geliştirilmiş F1® yönetimine yeni bir derinlik seviyesi getiriyor. Arkadaşlarınızla takım kurarak maceraya atılmayı tercih ediyorsanız, şimdi NVIDIA DLSS 2 desteğiyle sunulan hardcore fantezi zindan macera oyunu Dark and Darker'ın mistik ve karanlık zindanlarında bir yolculuğa çıkabilirsiniz.  

Havalar sıcak, ama oyun dünyası bu yaz daha da ısınacak! Trepang 2 için 25 Temmuz'da çıkacak olan Bladekisser DLC'sine hazır olun! Bu aksiyon dolu FPS genişleme paketi, tümü NVIDIA DLSS 2 ile geliştirilmiş yeni görevler, silahlar ve savaş haritaları içeriyor. Nasıl göründüğüne fragmandan göz atabilirsiniz.

FINAL FANTASY™ XIV Online evreni, yeni Dawntrail genişleme paketinin piyasaya sürülmesiyle daha da genişledi ve NVIDIA DLSS 2'nin dahil edilmesi sayesinde artık en yüksek çözünürlüklerde ve ayrıntı seviyelerinde keyfini çıkarabileceğiniz çok sayıda yeni içeriği beraberinde getirdi. Siz de FINAL FANTASY™ XIV Online: Dawntrail resmi benchmark uygulamasını indirilebilir ve NVIDIA DLSS 2'yi kullanarak performansınızı zirveye taşıyabilirsiniz. Bu yeni benchmark, oyunculara bilgisayarlarının FINAL FANTASY™ XIV Online: Dawntrail'i çalıştırma yeteneğini test etme şansı veriyor. Böylece oyunu çalıştırma becerilerinizi test etme ve gerekirse yüksek kare hızında, yüksek doğrulukta bir deneyim sağlamak için yükseltme yapma şansı buluyorsunuz. GeForce RTX bilgisayar veya dizüstü bilgisayar kullanıyorsanız Ayarlar > Grafik Ayarları 1 > Grafik Yükseltme bölümüne gidin ve görüntü kalitesinden ödün vermeden performansınızı hızlandırmak için NVIDIA DLSS'yi etkinleştirin. Benchmark ve PC sıralama sistemi hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilir, FINAL FANTASY™ XIV Online dünyasına 70. seviyeye kadar ücretsiz ve oyun süresi kısıtlaması olmadan oynayabileceğiniz ücretsiz deneme sürümüyle giriş yapabilirsiniz.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR