Dolar $
32.97
%0.39 0.13
Euro €
35.25
%-0 -0
Sterlin £
41.66
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
3999.07
%-0.08 -3.13
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Mobilya - Dekorasyon Cumartesi 22 Haziran 2024 11:35

NURUS CALMA'NIN YENİ VERSİYONU AMERİKA'NIN EN BÜYÜK MOBİLYA FUARINDA TANITILDI

Kullanıcılarının üretkenliğine katkıda bulunan yaratıcı çözümleriyle, sektördeki öncülüğünü koruyan Nurus; yüksek inovasyon ve teknoloji kullanılan tasarımlarının başında gelen Calma ile dünyanın en önemli fuarlarında boy göstermeye devam ediyor. Sektörde 97. yılını geride bırakan Nurus, global büyümesini Nurus Almanya ve Nurus Dubai'den sonra Amerika kıtasındaki ilk showroom'u olan Nurus Chicago ile sürdürüyor. Nurus, 10 Haziran'daki açılışın hemen ardından, 10 – 12 Haziran'da katıldığı Amerika'nın en büyük mobilya fuarı olan Chicago NeoCon Fuarı'nda, Calma Akustik Kabinlerin yeni versiyonlarıyla büyük ilgi gördü.

Nurus Calma'nın Yeni Versiyonu Amerika'nın En Büyük Mobilya Fuarında Tanıtıldı

Amerika’nın en büyük ve dünyanın en önemli uluslararası mobilya fuarlarından biri olan Chicago NeoCon Fuarı’na katılan Nurus, fuarda lansmanını yaptığı Calma Akustik Kabinlerin yeni versiyonlarıyla büyük ilgiyle karşılandı.

Sektörde 97. yılını geride bırakırkenglobal büyümesini Nurus GMBH Münih ve Nurus Dubai’den sonra Amerika kıtasındaki ilk showroom’u olan Nurus Chicago ile sürdüren ve bu yıl dünyanın 4 bir yanından yüzlerce firma ve onbinlerce ziyaretçinin katıldığı NeoCon’da Calma’nın güncel versiyonlarını tanıtan Nurus; özellikle teknolojinin sürekli gelişmesiyle değişen ofis anlayışı ve çalışma biçimleri üzerinde duran ve inovatif çözümler getiren anlayışını en iyi yansıtan ürünlerinden birini katılımcılara sunmayı tercih etti.

Ziyaretçiler sessizliği deneyimledi

Chicago’nun en ikonik yapılarından olan The Merchandise Mart’ta gerçekleştirilen fuarda; kalabalık ofis ortamlarında ve halka açık alanlarda, dış seslerden ve uyaranlardan arındırılmış konforlu bir ortamı mümkün kılarak, çalışma hayatında en büyük ihtiyaç hâline gelen sağlıklı çalışma ortamını sağlayan Calma’nın yeni versiyonları, ziyaretçilerin en çok deneyimlediği ürünlerden biri oldu. 

Modern Çalışma Alanları Calma’yla Dönüşüyor

A Sınıfı Ses Yalıtımı Sertifikasına sahip Calma; hem bireysel hem de ekip çalışmaları için sessiz ve konforlu bir alan sunuyor, hem yüksek sesli çalışma alanlarında özel toplantılar için gürültüden arındırılmış bir ortam yaratıyor, hem de 0.30 saniye çınlama kapasitesi sayesinde mükemmel ses kalitesi sağlıyor.

Kapalı alanda olabilecek en iyi hava kalitesi

İçindeki CO2 oranını 1000 ppm olan kaliteli hava değerinin altında tutan özel bir havalandırma sistemine sahip olan Calma, MDF Toz Boya Teknolojisi ile kimyasal salınımı önleyen, çevreye ve insana duyarlı, anti-alerjik ve anti-bakteriyel özelliklere sahip.

Özellikle küçük ve kalabalık ofis ortamları için, ihtiyaca ve ortamın metrekaresine bağlı olarak, Small, For U, Medium, Large, X Large, XX Large seçenekleri bulunan Calma; modern çalışma ve yaşam alanlarını bir daha geri dönmemek üzere, kökünden değiştiriyor. 1, 2, 4 ve 6 kişilik farklı versiyonlarıyla, ISO 23351-1 Class A Ses Yalıtımı sertifikasına sahip olan yeni Calma; özel havalandırma sistemi sayesinde çalışma saatleri boyunca mükemmel hava kalitesi sağlıyor ve bunu Indoor Air Quality sertifikasıyla destekliyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR