Dolar $
33.58
%0.01 0
Euro €
36.71
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%-0 -0
Çeyrek Altın
4291.65
%0.16 6.81
SON DAKİKA
Teknoloji Cuma 09 Ağustos 2024 02:26

NUBİA'NIN YENİLİKÇİ AKILLI TELEFONLARI TURKCELL'LE TÜRKİYE'DE

Yenilikçi ürünleriyle tüm dünyada teknoloji meraklıları arasında büyük ilgi gören nubia, en son teknolojilerle geliştirilen akıllı telefonlarını Türkiye'de satışa sundu.

nubia'nın Yenilikçi Akıllı Telefonları Turkcell'le Türkiye'de

Akıllı telefon teknolojileri alanındaki yenilikleriyle tanınan nubia, en yeni akıllı telefon modellerini Türkiye'deki tüketicilere buluşturmak üzere Türkiye'nin önde gelen cep telefonu operatörlerinden Turkcell'le stratejik bir iş birliği anlaşmasını imzaladığını duyurdu. Bu heyecan verici iş birliği kapsamında, nubia'nın Flip 5G, Z60 Ultra ve V50 Vita modelleri Turkcell aracılığıyla satışa sunulacak. Bu iş birliği, son teknolojilerle geliştirilmiş yeni nesil bağlantı özelliklerine sahip akıllı telefonları Türkiye'deki tüketicilerle buluşturacak.

ZTE Mobil Cihazlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Jiade Zhu; "En yeni akıllı telefonlarımızı Türkiye'deki kullanıcıların beğenisine sunduğumuz bu lansmanda Turkcell'le iş birliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnovasyona olan bağlılığımızın birer simgesi olan yeni akıllı telefon modellerimiz Flip 5G, Z60 Ultra ve V50 Vita, tarzdan ödün vermeden gelişmiş özellikler ve üstün performans sunuyor" dedi.

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal; "nubia'nın en yeni akıllı telefon modellerini müşterilerimizle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu iş birliği, müşterilerimize en iyi ve en son teknolojileri sunma hedefimizle tam anlamıyla örtüşüyor. nubia Flip 5G, Z60 Ultra ve V50 Vita'nın müşterilerimizin dijital deneyimlerini en üst düzeye taşıyacağına inanıyoruz" dedi.

Her model farklı kullanıcı ihtiyaçlarına hitap ediyor. Flip 5G şık bir tasarımla bütünleşmiş kusursuz bir bağlantı sunarken, Z60 Ultra fotoğraf meraklıları için mükemmel olan etkileyici bir kamera sistemi içeriyor. V50 Vita ise şık tasarımı ve yüksek pil kapasitesiyle hareket halindeki kullanıcılar uzun süreli kullanım vaat ediyor.