Dolar $
32.56
%0.02 0
Euro €
35.1
%0.12 0.04
Sterlin £
41.49
%0.28 0.11
Çeyrek Altın
4033.32
%0.79 31.26
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Mustafa YAŞAR | Kobi Salı 02 Temmuz 2024 08:46

NOLSA KÜÇÜK ESNAFA DESTEK OLUYOR

Nolsa Genel Müdürü Sevda Akçaoğlu, 2022'de elektrik ve elektronik kategorisinde pazar yeri olarak başladıklarını belirterek, "Amacımız, küçük esnafı düşük komisyon oranları ve kısa ödeme vadeleri ile rahatlatmak." dedi.

Nolsa küçük esnafa destek oluyor
Akçaoğlu, Türkiye'deki büyük markalarla çalıştıklarını, gelecekte ihracat panellerini açarak Türkiye'deki üreticilerin ve esnafın ihracatını artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Başlangıçta küçük esnafa odaklandıklarını dile getiren Akçaoğlu, "Diğer pazar yerlerinde yüksek komisyon oranları ve uzun ödeme vadeleri mevcut. Biz ise ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla daha düşük komisyon oranları ve güncel içerikler sunmayı hedefledik. Türkiye'deki büyük markalarla da çalışıyoruz. Bu hem bizim hem de iş ortaklarımız için büyük bir avantaj sağlıyor." ifadelerini kullandı.

Küçük esnafı destekleme konusuna büyük önem verdiklerini belirten Akçaoğlu, şöyle devam etti: "2022'de elektrik ve elektronik kategorisinde pazar yeri olarak başladık. Amacımız, küçük esnafı düşük komisyon oranları ve kısa ödeme vadeleri ile rahatlatmak. En büyük hedeflerimizden biri, küçük esnafın rekabet gücünü artırmak. Onlara düşük komisyon oranları ve hızlı ödeme vadeleri sunarak işlerini büyütmelerine yardımcı oluyoruz. Bu sayede, ülke ekonomisine de katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. İhracata odaklanarak Türkiye'deki üreticilerin dünya pazarında yer almalarını sağlamak istiyoruz. Bu amaçla, ihracat panellerini açarak Türk ürünlerinin dünya çapında tanıtılmasına katkıda bulunacağız." Akçaoğlu, Nolsa olarak yapay zekaya yaptıkları yatırımları büyük bir titizlikle yönettiklerini ve stratejik şekilde planladıklarını ifade etti. Yapay zekayı sadece bir araç olarak kullanmakla kalmadıklarını dile getiren Akçaoğlu, "İş süreçlerimizin ayrılmaz bir parçası haline getiriyoruz. Diğer şirketlerden farklı olarak, yapay zekayı hem müşteri deneyimini hem de operasyonel verimliliği artıracak yenilikçi yaklaşımlar içinde kullanıyoruz. " dedi.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR