Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
GÜNCEL Cuma 02 Şubat 2024 09:40

NOKTALARI BİRLEŞTİR PROJESİ BAŞLATILDI

NOKTALARI BİRLEŞTİR PROJESİ BAŞLATILDI

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkan Güllü, UNICEF'in işbirliğinde başlatılan "Noktaları Birleştir" projesiyle çocukların dijital istismarına karşı toplumsal farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu (TKDF) Başkanı Canan Güllü, Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonunun (UNICEF) işbirliğinde başlatılan "Noktaları Birleştir" projesiyle çocukların dijital istismarına karşı toplumsal farkındalık oluşturmayı ve önleyici politika önerileri geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Güllü, çocuk istismarıyla mücadele kapsamında bir süre önce hayata geçirilen "Dijitalde Çocuk İstismarı-Noktaları Birleştir" projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

 Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonunun (UNICEF) işbirliğinde yürütülen projeye, Türkiye'nin dört bir yanından baroların da destek verdiğini anlatan Güllü, federasyonun ihbar hattına özellikle son dönemde sadece kadına yönelik şiddet değil, çocuklara yönelik siber zorbalık ve istismar şikayetlerinin de geldiğine işaret etti.

ABONE OL