SON DAKİKA
SAĞLIK Cuma 27 Eylül 2024 13:07

NOBEL İLE ÇOK 70 OLSUN "YARINI 70'İNDE SAKLI"!

Nobel, eczanede başlayıp uluslararası arenada her geçen gün büyüyen başarılarla dolu yolculuğunun 70. yılını "Çok 70 Olsun" iletişim kampanyasıyla kutluyor. Şirketin köklerinden aldığı güçle geleceğe olan inancının "Yarını 70'inde Saklı" söylemiyle altının çizildiği iletişim kampanyası, Nobel İlaç'ın Türkiye'den dünyaya uzanan hikayesini gözler önüne seriyor.

Nobel ile Çok 70 Olsun

İlaç sanayindeki uluslararası açılım vizyonu ve yerli üretimin gücüyle global sağlık sektöründe güçlü bir konum elde eden Nobel İlaç, 70 yıllık hikayesini geniş kitlelere duyurmak için kapsamlı bir iletişim kampanyasına imza atıyor. “Çok 70 Olsun” sloganıyla hayata geçirilen iletişim kampanyasında, “Yarını 70’inde saklı” söylemiyle de Nobel İlaç’ın köklü geçmişinden aldığı güçle geleceğe doğru sağlam adımlarla ilerlediğinin altı çiziliyor. Bu güçlü söylem, markanın 70 yıldır sahip olduğu değerlerden ödün vermeden Ar-Ge ve üretim yatırımlarıyla hem Türkiye hem de dünya genelinde ilacı herkes için erişilebilir kılmaya katkı sağlama kararlılığını vurguluyor.

70 Yıllık Yolculukta Gelecek Temennisi: Çok 70 Olsun

İletişim kampanyasında Nobel İlaç’ın 70 yıl önce Türkiye’de başlayan yolculuğunun 50’den fazla ülkeye yayılarak kendi markaları ile nasıl uluslararası bir başarı hikayesine dönüştüğü anlatılıyor. 

Nobel İlaç’ın hem Türkiye ilaç sektörüne yaptığı katkılar hem de uluslararası arenada kazandığı güvene de vurgu yapılan imaj filminde şirketin yerel üretim gücünü uluslararası bir vizyona taşımasına ve küresel sağlık sektörüne katkılarda bulunmasına da dikkat çekiliyor. Nobel İlaç, “Çok 70 Olsun” sloganıyla önümüzdeki yıllarda da aynı kararlılıkla insan sağlığı için çalışmaya devam edeceğini taahhüt ediyor.

"Çok 70 Olsun", sadece bir geçmişin değil, aynı zamanda daha birçok başarı dolu geleceğin de kutlaması olarak karşımıza çıkıyor.

Nobelliler kampanya yüzü oldu 

Kampanyanın görsellerinde, Nobel İlaç’ın çok uluslu ve çok kültürlü yapısını ön plana çıkarmak amacıyla, dünya çapındaki 4.000’i aşan çalışanını temsil eden Nobelliler yer alıyor. Bu, Nobel İlaç’ın küresel düzeyde nasıl güçlü bir aile kültürü oluşturduğunu, çalışanların bu başarının önemli bir parçası olduğunu ve Nobel’in insan kaynağına verdiği önemi vurguluyor.

Manifesto: 70 Yılın Hikayesi

Nobel İlaç’ın 70. yıl manifestosu, kampanyanın temel taşlarından biri olarak öne çıkıyor. Manifestoda şu ifadelere yer veriliyor: 

"Bundan tam 70 yıl evvel, bu topraklarda başladı bizim hikayemiz. Öncelikle biz bir aileyiz. Öyle laf olsun diye değil, gerçek ve gittikçe büyüyen, tüm dünyada 4.000’i aşan çalışanımız, 24 ülkede sahip olduğumuz yapılanmayla, 50’den fazla ülkeye ihracat yapan, sayısız hanede nice derde şifa olmuş bir aileyiz."