Dolar $
32.89
%0.17 0.05
Euro €
35.34
%0.6 0.21
Sterlin £
41.71
%0.3 0.12
Çeyrek Altın
4031.48
%0.45 17.75
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Perşembe 13 Haziran 2024 17:01

NİSSAN TÜRKİYE'DEN AVANTAJLI YAZ KAMPANYALARI

Nissan Türkiye gelişmiş güvenlik teknolojilerini (GSR2) içeren yeni modelleri ve birbirinden cazip fiyat desteği ile haziran ayına damga vuruyor.

Nissan Türkiye'den avantajlı yaz kampanyaları

C-SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai’nin haziran ayı kampanyasında farklı donanım seviyelerine göre nakit alım desteği sunuluyor. Nissan Qashqai’nin hafif hibrit ve e-POWER modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında, hafif hibrit Nissan Qashqai’nin Designpack versiyonunda 150.000TL nakit alım ayrıcalığı, hafif hibrit Skypack versiyonunda ise 150.000TL nakit alım desteği ve 300.000TL’ye 12 ay yüzde 2,59 faiz imkanı sunuluyor. Hafif Hibrit Qashqai’nin en üst versiyonu olan Platinum Premium’da ise 200.000TL nakit alım desteği sunuluyor. 

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi ile 1018 km’ye kadar menzil sunan e-POWER teknolojisine sahip Qashqai e-POWER’ların haziran ayı kampanyasında nakit alım fırsatları sunuluyor. Qashqai e-POWER’ın Designpack, Skypack ve Black Edition donanım seçeneklerinde 150.000TL e-POWER Qashqai’nin en üst donanım seviyesi olan Platinum Premium’da ise 240.000TL nakit alım fırsatı ile tüm Nissan severleri bekliyor.

Güncellenen Nissan X-Trail güç, konfor ve teknolojiyi bir arada sunuyor

Haziran ayında bayilerde güncel donanım özellikleriyle yerini alan Nissan X-Trail, D-SUV müşteri taleplerine uyum sağlamak adına çok daha konfor ve ek teknolojik özellikleriyle güncellendi. Dijital kameralı dikiz aynası, ısıtmalı deri koltukları ve akıllı bagaj kapağı gibi premium hissiyatını maksimum seviyeye çıkaracak güncellemeler ve yeni Platinum versiyonu ile güncellenen Nissan X-Trail güç ve konforu birlikte sunuyor.

 

Yeni Nissan Juke’tan lansmana özel kampanya 

Şehir hayatının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke ikonik sarı rengi ile geri döndü. Türkiye lansmanı gerçekleşen aracın konforu ve teknolojiyi ön planda tutan yeni iç tasarımı dikkat çekiyor.               Yepyeni bir donanım paketi olan N-Sport’ta aracın dikkat çekici tasarımında çarpıcı detaylar yer alıyor. Güvenlik regülasyonları (GSR2) ile zorunlu kılınan güvenlik sistemleri ise standart olarak sunuluyor.

Yeni Nissan Juke 1.409.900 TL’den başlayan fiyatlar ve lansmana özel kampanya seçenekleriyle sınırlı süre için Nissan Yetkili Satıcıları’ndaki yerini aldı. Juke’un lansmana özel kampanyasında 100.000TL nakit alım desteği ve 240.000TL’ye 12 ay yüzde 1,99 faizli kredi imkanı bulunuyor.

 

Gelişmiş sürüş destek teknolojileri (GSR2)artık yeni Nissan modellerinde standart

Nissan Türkiye, Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR2)’nin zorunlu kıldığı standart olan gelişmiş güvenlik teknolojilerini müşterileri ile buluşturuyor. Tüm bu teknolojik gereksinimlere ek olarak, Akıllı Hız Sabitleme sistemi, Akıllı Kör Nokta önleme sistemi de Nissan’ın ayrıca sunduğu gelişmiş sürüş destek sistemleri arasına katılıyor. Nissan Türkiye, bu yeni güvenlik teknolojilerini tüm yeni araç modellerine entegre etmekle kalmayıp, mevcut modellerinin güvenlik özelliklerini de sürekli olarak güncelliyor. 

Böylece Nissan markası müşterilerine daha güvenli, daha sürdürülebilir bir sürüş deneyimi sunma taahhüdünü de net bir şekilde pekiştiriyor. Bu yatırımlar ile Nissan sadece bir otomobil üreticisi olmanın ötesinde, güvenlik lideri olarak da öne çıkıyor.

 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR