Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.05
%0.14 0.05
Sterlin £
42.95
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
4242.83
%1.02 42.21
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Yerel Yönetimler Cuma 12 Temmuz 2024 18:00

NİLÜFER BELEDİYESİ, STRATEJİK PLANDA FİKİR VE ÖNERİLERİ TOPLADI

Nilüfer Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı'nı oluşturma çalışmalarında sona geldi.

Nilüfer Belediyesi, Stratejik Planda fikir ve önerileri topladı

Kadın, çocuk ve gençlere yönelik "Gelecek Atölyeleri" düzenleyen belediye, ayrıca meclis üyeleri, belediye çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve online anketlerle de kentin tüm paydaşlarının fikir ve önerilerini topladı.

Nilüfer Belediyesi'nin stratejik plan konusunda da öncü olduğunu belirten Şadi Özdemir, "2025-2029 Stratejik Planımızı belirlemek için çok sayıda çalışma, buluşma, kurum içi toplantı ve mahalle buluşmaları gerçekleştirdik. 64 mahallemizden vatandaşlarımızın görüşlerini aldık. Gelecek Atölyeleri'mizde kadınlarımızın, çocuklarımızın ve gençlerimizin fikirlerini dinledik. Tüm bu verileri bir araya getirerek, stratejik planımıza son halini hep birlikte vereceğiz." şeklinde konuştu.

Başkan Şadi Özdemir'in konuşmasının ardından Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü Gülşah Ayzit, Stratejik Planı'nın planlama süreci ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Çevre, ekonomi, toplum, kurum ve kent başlıkları altında belirlenen sorun ve talepler hakkında birim personelleri katılımcılara bilgilendirmelerde bulundu.

İki oturumda düzenlenen çalıştayın ilk oturumunda katılımcılar, vatandaşlardan gelen talep ve önerileri ilgili konu başlıklarıyla eşleştirerek, neler yapılabileceğini tartıştı. Stratejik Planın geleceğe bakış bölümünü oluşturan ikinci oturumda ise katılımcılar, Nilüfer Belediyesi'nin önümüzdeki süreçte belirleyeceği vizyon, misyon, değerler ve stratejik amaç alternatifleri üzerine fikirlerini paylaştı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR