Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Salı 25 Haziran 2024 15:00

NİLÜFER BELEDİYESİ, MMO VE EMO BURSA ŞUBELERİYLE İŞ BİRLİĞİ YAPTI

Nilüfer Belediyesi, Makine Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi ve Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Bursa Şubesi ile yeni iş birliği protokolü yaptı.

Nilüfer Belediyesi, MMO ve EMO Bursa şubeleriyle iş birliği yaptı

Kamu kaynaklarının etkin kullanımının yanında hizmet kalitesini de yükseltmeyi amaçlayan Nilüfer Belediyesi, TMMOB’a bağlı meslek odaları ile çalışmalarını güçlendirerek, sürdürüyor. Bu anlamda son olarak Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ve Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi ile yeni iş birliği protokolü gerçekleştirildi. 

Protokole göre ‘İş Ekipmanlarının Kullanımında Sağlık ve Güvenlik Şartları Yönetmeliği’ne uygunluk açısından çalışmalar yapılacak. Odaların uzmanlık alanlarında hizmet sunacağı protokolde Nilüfer Belediyesi’nin envanterindeki ekipmanlar, tesisat ve hizmet alanları ile kamuya açık alanlar periyodik kontrol edilerek, raporlanacak.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel ve Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Burak Özgen’in imzaladığı protokol ile 5 yıl boyunca ilgili odalar düzenli çalışmalar yapacak.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR