SON DAKİKA
Tarım ve hayvancılık Pazartesi 21 Ekim 2024 16:55

NEW HOLLAND'IN ÜRÜNLERİNİ ÇİFTÇİLER DENEYİMLEDİ

TürkTraktör'ün lider markası New Holland, bahçe tarımına yönelik son teknolojiye sahip ürünlerini çiftçilerle buluşturdu.

New Holland'ın ürünlerini çiftçiler deneyimledi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 5 ilde, 8 farklı konumda gerçekleştirilen "Bahçelerde Faz 5 Devri" etkinliklerinde çiftçiler, New Holland'ın Faz 5 emisyon seviyesindeki bahçe tarımına uygun traktör, ekipman ve hassas tarım ürünlerini deneyimledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, ürün gamlarındaki Faz 5 emisyon geçişinin tamamlanmasıyla birlikte çiftçilerle bir araya geldikleri etkinliklere hız verdiklerini belirtti.

"TürkTraktör Geleceğe Hazırlar" amaçları doğrultusunda çiftçilerin yanında olmayı sürdüreceklerinin altını çizen Canbeyli, şu değerlendirmede bulundu:

"70'inci yaşımızı kutladığımız 2024 itibarıyla ürünlerimizin Faz 5 emisyon geçişini tamamladık. Türk çiftçisi dünya genelindeki çiftçilerle aynı teknoloji ve standartlara sahip traktörle ekipmanlara erişim sağlayabiliyor. Çiftçilerimizi geleceğin tarımına hazırlama yolundaki odak noktalarımızın başında sürdürülebilirlik yer alıyor. Verimli ve sürdürülebilir tarıma giden yolda çiftçilerimizin en önemli destekçileri ise son teknoloji ve emisyon seviyesine sahip ürünlerimiz. New Holland markamızla düzenlediğimiz 'Bahçelerde Faz 5 Devri' etkinliklerimizle çiftçilerimize bahçe tarımına uygun en yeni traktör, ekipman ve hassas tarım ürünlerimizi deneyimleme imkanı sunduk."

New Holland ürünlerinin sergilendiği "Bahçelerde Faz 5 Devri" etkinlikleri Şanlıurfa, Adana, Antalya, Manisa ve Bursa'da toplamda 8 farklı konumda düzenlendi. Etkinliklere 1500'ün üzerinde çiftçi katıldı.

Üzüm bağları, meyve bahçeleri ve zeytinliklerde New Holland traktör ve ekipmanlarını deneyimleyen çiftçiler, "Hassas Tarım Ürünleri" ve "Tarlam Cepte" uygulamasının son özellikleri hakkında da bilgi aldı.