Dolar $
32.94
%-0.01 -0
Euro €
35.81
%-0.25 -0.09
Sterlin £
42.46
%-0.24 -0.1
Çeyrek Altın
4142.32
%0.92 37.43
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Teknoloji Cuma 26 Temmuz 2024 09:22

NAGARRO + MBIS İLE HIZLI TÜKETİM ÜRÜNLERİNDE VERİMLİLİK ARTIŞI YAKALAYIN

Dünya genelinde tüketim alışkanlıklarının değişmesi ve e-ticaretin artması gibi etkenlerle hızla büyüyen hızlı tüketim ürünleri (FMCG) sektöründe verimlilik ihtiyacı giderek artıyor. Sektördeki birçok işletmeye ihtiyaçlarına uygun uçtan uca çözümler sunan Nagarro + MBIS, SAP odaklı hizmetleriyle süreçleri optimize ederek çevikliği artırıyor.

Nagarro + MBIS ile Hızlı Tüketim Ürünlerinde Verimlilik Artışı Yakalayın

Hızlı tüketim ürünleri sektörü (FMCG), dünya genelinde toplam perakende sektörünün yüzde 50’sini temsil ediyor. Bu oran, gündelik hayatta her geçen gün hızlanan temponun da etkisiyle global çapta giderek artıyor. Gıda, yemek, kişisel bakım gibi ürünleri kapsayan bu sektör, gelişen teknoloji nedeniyle büyürken dijital çözümlerle verimlilik artışı yakalamaya olan ihtiyaç da artıyor. Özellikle e-ticaret sektörünün de tetiklediği günümüzde, hızlı tüketim ürünleri işletmeler açısından büyük bir değişimi de beraberinde getiriyor. 

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, hızlı tüketim ürünleri sektöründeki işletmelerin verimliliğini artırmaya yönelik SAP odaklı çözümler sunuyor. Akıllı, bulut tabanlı ERP sistemleriyle süreçleri optimize ederek, firmaların çevikliğini artırıyor. İşletmelerin hızla değişen taleplere dinamik olarak uyum sağlamalarına destek olurken, ürün ve hizmet kalitesini iyileştirme süreçlerine danışmanlık yapıyor. İşletmelerin daha kârlı ve optimal büyüme için satış kanallarını planlamalarına ve analiz etmelerine imkân tanıyor. Verilerin gücünden yararlanarak sektördeki sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarını kolaylaştırıyor. 

Sürdürülebilir büyümeye destek olan çözümler

Bunlara ek olarak hızlı tüketim ürünleri sektöründeki işletmelerin özel ihtiyaçlarını karşılayan çözümleriyle dönüşüm projelerini uygun maliyetle yapmaları ve bunun sonucunda sürdürülebilir büyüme elde etmeleri için uygun çözümler sunuyor. Son dönemde ise e-ticaret ağırlıklı olmak üzere, tüketici yolculuğu boyunca alışveriş yapanların ihtiyaçlarını karşılayarak müşteri memnuniyetini artırmaya katkı sağlıyor. Dönüşüm projeleriyle, çalışanların güvenle karar almasına yardımcı olurken, süreçleri birbirine entegre ederek işletmelerin iş verimliliğini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyor. 

Nagarro + MBIS Satış Direktörü Ayça Konak, hızlı tüketim ürünleri sektöründe güçlü bir deneyime sahip olduklarını belirterek bu alanda sundukları hizmeti “Tüketici ürünleri sektörüne yönelik tasarladığımız uçtan uca çözümlerle, üretim aşamasından ürünün son tüketiciye ulaşana hatta sonrasında müşteri memnuniyetine kadar olan tüm süreci en optimize şekilde yönetmelerini sağlıyoruz. Verilerin gücünden faydalanarak, inovasyon yoluyla büyümeyi teşvik ederken işletmelerin işlerini daha kârlı ve sürdürülebilir bir şekilde yürütmelerine yardımcı oluyoruz.” sözleriyle ifade ediyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR