Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | Kültür - Sanat - Magazin Pazartesi 24 Haziran 2024 10:10

MÜZİĞİN SESİ HİÇ SUSMASIN

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımla dikkat çeken Anker, kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Müziğin Sesi Hiç Susmasın

Soundcore hoparlörleri ve ses sistemleri, Dünya Müzik Günü’nde müziğe hakettiği değeri vererek kullanıcılarının eğlencesini katlamaya hazırlanıyor. Dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio sistemine sahip hoparlörü Soundcore Motion X600, açık havada ses kalitesinden ödün vermeyerek müziğin ritminin daha iyi duyulmasına olanak tanıyacak. Özel adaptif teknolojisi sayesinde hoparlörün yön ve konumuna otomatik olarak uyum sağlayarak ses kalitesini koruyan Anker Soundcore Motion 300 ise küçük boyutlarından beklenmeyecek kadar iyi ve benzersiz bir ses deneyimi sunuyor. Dünyanın en portatif mekansal ses hoparlörü olan Anker Soundcore Motion X500, 160 Watt’lık 360 dereceye yayılan ses gücüyle açık hava partilerini daha keyifli hale getiren Soundcore Rave +  ve 18 saatlik çalma süresi, ritme uygun ışıkları ve PartyCast™ 2.0 Senkronizasyonu ile dans partilerinin vazgeçilmezi Anker Soundcore Rave Party 2 Bluetooth Hoparlörü ise kalabalık grupların eğlencesini katlayacak.  

 

Soundcore, müziği tek başına yaşamak isteyenlerin de favorisi

Müzik keyfini dışarıya taşımak istemeyenler, diledikleri her yerde özgürce müziğin keyfini sürmek isteyenler Soundcore kulaklıklarıyla müziğin ritmini doya doya yaşıyor. Dış sesleri iki kat daha güçlü azaltma özelliğine sahip, motor ve trafik gürültüsünü %98'e kadar azaltan kulak üstü kulaklık Soundcore Space One müziğin keyfini doruklarda yaşatırken; Anker Soundcore H30i Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık 70 saatlik pil ömrü ve yalnızca 183 gram ağırlığıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kulak içi kulaklıklar alanındaysa %98.5 gürültü azaltma, kulaklara ve çevreye uyarlanabilir gürültü engelleme, yüksek çözünürlüklü ses, 50 saatlik pil ömrü ve kablosuz şarj özellikleriyle beğenileri toplayan Anker Soundcore Liberty 4 NC ve güçlü bas için Bas Modu ve net vokallerde dengeli ses etmek için Podcast Modu olmak üzere çift EQ moduna sahip bütçe dostu kulaklık Anker Soundcore Life P20i, ön plana çıkıyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR