Dolar $
33.06
%0.17 0.05
Euro €
36.04
%0.05 0.01
Sterlin £
42.94
%0.17 0.07
Çeyrek Altın
4293.69
%2.23 92.45
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Pazartesi 15 Temmuz 2024 13:01

MURAT BOZ: AŞKA KAPALI DEĞİLİM

Başarılı sanatçı Murat Boz, geçtiğimiz akşam Girne Rocks Hotel'de sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Boz, "Kıbrıs'a çok sık geliyoruz. Güzel bir konser bizi bekliyor. Kıbrıs halkı için de farklı bir repertuarımız var" dedi.

Murat Boz: Aşka kapalı değilim

Son çıkan albümü hakkında konuşan Boz, “Önümüzdeki süreçte kliplendireceğim birkaç şarkımız daha var. Sonrasında da sürprizlerim olacak. Onları da zamanı gelince söyleyeceğim” dedi. Yıllar sonra tekrar Harbiye Açıkhava’da sahne almaya hazırlanan Boz, “26 Eylül’de Harbiye’deyiz. Bizim için her zaman özel bir konser mekanı. Çok özledim o sahneyi, güzel sürprizlerimiz olacak o konserde de.” dedi. Tatilinden de bahseden Boz “Çeşme artık benim birinci yuvam. Konserlerim olduğu zaman, işlerim olduğu zaman İzmir’den gidiyorum.” dedi.  Basın mensuplarının “Uzun süredir yanınızda birini göremiyoruz. ‘Murat Boz aşka küstü mü?’ yorumları geliyor. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise Boz, “Niye küseyim canım. Olduğu zaman görürsünüz zaten. Ben öyle şeylerden kaçmıyorum. Bu dönem yok ama aşka kapalı değilim. Olursa da zaten el ele karşınıza muhakkak çıkarız.” dedi.


‘AŞKA KAPALI DEĞİLİM’

GALAYA KATILMAMASI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

‘ÇOCUĞUMMUŞ GİBİ GURUR DUYUYORUM ARDA İLE’

 ‘Zeytin Ağacı’ dizisinin 2. sezon galasına katılmayan Murat Boz, sosyal medyada gündem olmuştu. Neden katılmadığı hakkında ilk kez konuşan Boz, “O gün özel bir etkinlikteydim. O yüzden katılamadım. Tarihleri netleştiremedik ama orada arkadaşlarımın yanında olmayı çok isterdim. Kısmet 3. sezona artık.” dedi. Röportaj sonrası sahneye çıkan Boz’u dinlemeye gelenler arasında milli futbolcu ve Real Madrid’in yıldız oyuncusu Arda Güler’in babası Ümit Güler de vardı. Sahnede Ümit Güler’e selam veren Boz “Benim çocuğum yok. Çocuğummuş gibi gurur duyuyorum Arda ile...” dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan başarılı sanatçı, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR