Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 05 Temmuz 2024 15:37

MURAT BALCI, YENİ SEZONDA BİR DİZİ İLE GERİ DÖNÜYOR

Türkiye'nin sevilen sanatçı ve oyuncularından Murat Balcı, uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor. Yeni sezonda merakla beklenen bir diziyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Balcı, performansıyla yine gönüllerde taht kuracak.

Murat Balcı, Yeni Sezonda Bir Dizi ile Geri Dönüyor

Murat Balcı, daha önceki projelerinde sergilediği üstün oyunculuk yetenekleriyle geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Yeni dizisinde de izleyicileri ekran başına kilitleyecek olan Balcı, farklı ve iddialı bir karakterle karşımıza çıkacak. Dizinin yapımcılığını Türkiye'nin önde gelen yapım şirketlerinden biri üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise ödüllü bir isim oturacak.


Balcı, yeni projesi hakkında yaptığı açıklamada, "Uzun bir aradan sonra tekrar setlere dönmek benim için büyük bir heyecan. Bu diziyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyoruz. Ekip olarak çok çalışıyoruz ve umarım seyirciler de bizim kadar bu projeyi sever" dedi.

Dizinin çekimleri Temmuz ayında başlayacak. Detaylar ve oyuncu kadrosu hakkında daha fazla bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Murat Balcı'nın hayranları, sosyal medya üzerinden yeni projesi için heyecanlarını dile getirirken, Balcı'nın performansını ve dizinin hikayesini merakla bekleyen izleyiciler, bu sezonun en çok konuşulan projelerinden biri olacağına inanıyor.
ABONE OL