SON DAKİKA
GÜNDEM Perşembe 01 Ağustos 2019 17:34

MÜKEMMELLİK SERTİFİKASINA LAYIK GÖRÜLDÜ…

Türkiye'nin ve Doğu Avrupa'nın en büyük Hilton Garden Inn oteli olma özelliğini taşıyan Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye, TripAdvisor 2019 Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü.

Mükemmellik Sertifikasına layık görüldü…
Türkiye'nin ve Doğu Avrupa'nın en büyük Hilton Garden Inn oteli olma özelliğini taşıyan Hi

2018 yılında da bu özel ve prestijli ödüle sahip olan Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye bu yılda Mükemmelik Sertifikasına adını yazdırdı.

TripAdvisor tarafından olağanüstü gezgin yorumları alan işletmelere verilen Mükemmellik Sertifikası, müşterilere sürekli olarak kaliteli deneyim sunan tüm dünyadan konaklama yerleri, restoranlar ve gezilecek yerlere verilmektedir.

Dünyanın en büyük seyahat portallarından biri olan TripAdvisor tarafından verilen özel ödüle bir kez daha sahip olmaktan dolayı gurur duyduklarını belirten Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye Genel Müdürü Alp Atilla; “Hilton Garden Inn Canpark Ümraniye olarak “Üstün Yaşam” anlayışını “Müşteri Memnuniyeti” ile buluşturma amacıyla hareket etmekteyiz.

Otelimizin konumu, personel ve hizmet kalitemiz ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmemiz sebebi ile iki yıl üst üste sahip olmayı başardığımız bu ödül bizlere gurur vermektedir.

Seyahat etmek isteyenlerin öncelikli takip ettikleri, gezginlerin son 12 aylık dönem içindeki yorum ve görüşlerin kalitesi, sayısı ve güncelliği ile birlikte otelimizin sitedeki Popülerlik Göstergesi’nde kalma süresi ve sıralaması sayesinde aldığımız ödülün değerini çok iyi biliyoruz, önümüzdeki dönemlerde de ödülü hak edebilmek için özveriyle çalışmaya devam edeceğiz.” diye belirtti.

ABONE OL