Dolar $
33
%0.16 0.05
Euro €
35.34
%0.06 0.02
Sterlin £
41.81
%-0.1 -0.04
Çeyrek Altın
4021.78
%-0.1 -3.88
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Çarşamba 12 Haziran 2024 11:01

MUHTARLARDAN BAŞKAN EŞKİ'YE TEŞEKKÜR

Bornova Belediyesi'nin Çamkule ve Altındağ Merkez Mahallelerinde yaptığı çalışmalar memnuniyet yarattı. Muhtarlar, dile getirdikleri sorunların hızla çözüldüğünü söyleyerek Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki'ye teşekkür etti.

Muhtarlardan Başkan Eşki'ye teşekkür

Bornova Belediyesi, dezavantajlı durumdaki Çamkule ve Altındağ Merkez Mahallelerindeki sorunların çözümü için çalışmalar gerçekleştirdi.

Günün ilk ışıklarında gerçekleştirdiği saha ziyaretleriyle sorunları yerinde tespit eden Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, güçlü Bornova yolundaki çalışmalarına kentin çeperlerinden başladı.

Dik yokuşları ile bilinen Altındağ Merkez Mahallesi’nde yol çalışmaları yapıldı. Çamkule Mahallesi’nin meydanındaki kavşak yenilendi, peyzaj çalışması yapıldı, meydana açılan yol genişletildi.

50 yıldır Çamkule’de yaşadığını söyleyen Muhtar Nesim Yaşar, “İlk defa böyle bir başkan gördük. Verilen sözlerin hepsi yerine getiriliyor. Sık sık trafik kazası yaşanan meydanımız düzenlenerek güvenli hale getirildi ve estetik bir görünüme kavuştu. Devamının da geleceğine inanıyoruz. Allah Ömer Başkan’dan razı olsun, yolunu açık tutsun” dedi.

Başkan Ömer Eşki’nin seçim öncesinde ve sonrasında mahalleyi bir kaç kez ziyaret ettiğini hatırlatan Merkez Mahallesi Muhtarı Cemil Aslan, “Çok eksiklerimiz vardı. Ömer Başkan bunların giderileceğine dair söz verdi ve gereğini yapmaya başladı. Kendisine güveniyorum. Mahalle sakinlerimiz adına kendisine ve çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR