Dolar $
33.87
%0.34 0.11
Euro €
37.65
%0.62 0.23
Sterlin £
44.1
%0.46 0.2
Çeyrek Altın
4498.01
%0.77 34.03
SON DAKİKA
SPOR Salı 20 Ağustos 2024 18:11

MOTOSİKLET TUTKUNLARI GÖNEN'DE BULUŞTU

Balıkesir'in Gönen ilçesindeki Dereköy Mesire Alanı'nda "1. Quick Sigorta Gönen Gezginler Motofest" düzenlendi.

Motosiklet tutkunları Gönen'de buluştu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Quick Sigorta, festivale QTruck, QKaravan ve QTeam ekibiyle katıldı.

Motosiklet gezginleri Özgür ve Dilek Candar'dan oluşan Quick Routes ekibi, katılımcılara motosiklet gezileri hikayelerini anlatarak söyleşi sonrası soru-cevap yaptı. Sorulara doğru cevap veren katılımcılara sürpriz hediyeler verildi.

Festivale katılanlar, yenilenen Quick Mobil'i indirip Acil Destek Sigortası, "Medline Kara Ambulansı" ve "Doktora Sor" tıbbi danışmanlık hizmetinden oluşan hediye paketi kazandı.

Festivalin müzik sahnesinde DJ Sedef Kültekin, Narkoz ve Teoman Oral yer alırken festivalde yavaş gitme, sandalye kapmaca, çivi çakma, çuval ve motor yarışlarının yanı sıra şirketin VR gözlük oyunu ilgi topladı.

Acentelerinin de ziyaretiyle hareketliliğini hiç kaybetmeyen şirket standının yanında ayrıca Quick Finans ve QCAR standları da festivalde yerini alıp katılımcılara hizmetleri hakkında merak edilenleri anlattı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, festivalin Quick Sigorta sponsorluğunda ilk kez düzenlendiğini belirtti.

Yaşar, "Bu kez Marmara'nın incisi ve ülkemizin en önemli tarım bölgelerinden biri olan Gönen'de motosiklet tutkunlarıyla buluştuk. Burada bizi Gönen ve çevre illerdeki acentelerimizin yanı sıra yakın olması sebebiyle merkez acentelerimiz karşıladı ve iş temposundan uzakta rahatça sohbet etme şansı yakaladık. Gündüzü ayrı, gecesi ayrı güzel bir etkinlik oldu. Bundan sonraki durağımız Bilecik, ondan sonra da Quick Sigorta'nın adını verdiği ilk festival olan 12. Quick Sigorta Balıkesir Motofest var." ifadelerini kullandı.

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy da motor tutkunlarını ve doğaseverleri Gönen'de bir araya getirmekten büyük mutluluk duyduklarını aktararak, festivalin sigortacılık anlayışlarını ve müşterilerine verdikleri değeri yansıtan bir platform olduğunu kaydetti.

Katılımcıların gösterdiği ilginin kendilerini daha iyisini yapmak için motive ettiğine dikkati çeken Özsoy, "Önümüzdeki yıllarda bu festivali daha da büyüterek Türkiye'nin dört bir yanındaki motor tutkunlarıyla buluşmayı hedefliyoruz." açıklamasında bulundu.