Dolar $
32.73
%0.19 0.06
Euro €
35.45
%0.09 0.03
Sterlin £
41.99
%0.3 0.12
Çeyrek Altın
4083.42
%-0.18 -7.21
SON DAKİKA
Haber Merkezi | SPOR Cuma 05 Temmuz 2024 15:46

MOTOSİKLET TUTKUNLARI 1. QUİCK SİGORTA ERBAA MY ENDURO MOTOFEST'TE BULUŞTU

Erbaa, 28-30 Haziran tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından gelen yüzlerce motorcunun katılımıyla unutulmaz bir motosiklet festivaline ev sahipliği yaptı. Quick Sigorta'nın isim sponsorluğunda düzenlenen 1. Quick Sigorta Erbaa My Enduro Motofest, motor sporları tutkunlarını bir araya getirdi.

Motosiklet tutkunları 1. Quick Sigorta Erbaa My Enduro Motofest'te buluştu

Erbaa Park Vadi'de gerçekleştirilen festivalin açılış törenine, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, Erbaa Milletvekili Mustafa Arslan ve Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak katıldı ve Özgür ve Dilek Candar çifti yani Quick Routes ekibinin de yer aldığı Quick Sigorta standını ziyaret etti. Ayrıca Quick Sigorta’nın Tokat ve Erbaa acenteleri de standı ziyaret ederek festival coşkusuna eşlik etti.

Festival süresince motosiklet gösterileri, kortej halinde şehir turu, halat çekme gibi oyunların yer aldığı yarışmalar ve konserler düzenlendi. İlçede yapılan festival kortejine Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl de motosikletle artçı olarak katıldı.

“Motosikletlileri Erbaa'da ağırlamaktan çok mutluyuz”

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl etkinlikle ilgili şu ifadeleri kullandı: "My Enduro Türkiye Kulübü’nün üyelerini ve diğer motosikletlileri Erbaa'da ağırlamaktan çok mutluyuz. Bunu birkaç senedir planlıyorduk. Ancak kulübümüzle beraber şartların iyice olgunlaşması ve herhangi bir eksikliğin yaşanmadan Erbaa'nın adına yakışır şekilde organizasyonu gerçekleştirebilmek adına bu tarihe kaldı. Gördüğüm kadarıyla katılım bir hayli yüksek ve insanların da keyfi yerinde. Gelen ve buraya destek sağlayan bütün motorculara ve Quick Sigorta’ya çok teşekkür ediyoruz."

My Enduro Kulübü Başkanı Ersin Duran ise festivalin ardından şunları kaydetti: "Her şey çok güzeldi. Alanımız, çadırlarımız, QKaravan, QTruck hepsi çok güzeldi. Belediyemizin katkısı çok kıymetliydi. Olumlu dönüşler aldık. Katkılarından dolayı herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

“Bu organizasyonlar motor kültürünün gelişimine önemli katkılar sağlayacak”

Quick Sigorta adına etkinlikle ilgili konuşan Eyüp Özsoy, festivalin ilk kez düzenlenmesinin ve Quick Sigorta'nın isim sponsoru olmasının kendileri için büyük bir heyecan kaynağı olduğunu belirtti. Özsoy, "Motosiklet festivallerinin tüm ülkede yaygınlaşmasından ve bu gelişmede payımızın olmasından çok mutluyuz. Erbaa da bu büyümenin önemli bir ayağı. Bu organizasyonlar, motor sporlarının ve kültürünün gelişimine önemli katkılar sağlayacak. Quick Sigorta olarak, böylesine anlamlı bir etkinliğe destek vermek bizim için büyük bir gurur" dedi.

Festivalin sonunda Quick Sigorta'ya desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Plaketi My Enduro Türkiye Genel Başkanı Abdurrahman Şensoy takdim etti.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR