SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 07 Eylül 2024 09:03

MODERN ŞIKLIK VE CESUR DETAYLAR

Sisley, 2024 Sonbahar-Kış koleksiyonunu tanıttı. Koleksiyon, markanın köklü mirasını modern bir dokunuşla sunarak dikkat çekici parçalarla öne çıkıyor.

Modern şıklık ve cesur detaylar

Kadın koleksiyonunda, maskülen terzilik detayları, yılan derisi efektleri, fırfırlar ve transparan görünümler dikkat çekiyor. Siyah eko-deri, geniş paçalı pantolonlar, uzun ceketler ve maxi eteklerle 90'ların oversize ve minimalist denim tarzı yeniden hayat buluyor. Kışın ise siyah eko-deriden V yaka mini elbiseler, midi etekler ve günlük pantolonlar öne çıkıyor. Koleksiyon ayrıca, transparan bluzlar, deve tüyü renginde hırkalar ve parlak efektli kazaklarla tamamlanıyor. Parti ve özel akşamlar için minimal şıklığın ön planda olduğu koleksiyon, tamamen siyah üzerine asimetrik dikişler ve taş işlemeli mini bluzlar, ipek mini elbiseler ve şeffaf fırfırlı gömleklerle dikkat çekiyor.

Erkek koleksiyonunda ise kentsel ve pratik bir tarz öne çıkıyor. İtalyan stilinden ilham alan koleksiyon, yazın nötr tonlar ve Dolce Vita pastel renkleriyle geçerken, kışın yuvarlak yakalı yün ceketler ve küçük yün bomber ceketlerle dikkat çekiyor. Abartıdan uzak kot pantolonlar, düz kesimli kazaklar ve net hatlara sahip gömleklerle kombinleniyor. Pürüzsüz kadife pantolonlar, şık balıkçı yaka denizci kazaklar ve fırçalanmış beton gri yünden yapılan puffer ceketler koleksiyonun önemli parçaları arasında yer alıyor. Renk paleti ise siyah, tebeşir beyazı, açık gri ve hafif bordo dokunuşlarıyla tamamlanıyor.