SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cumartesi 19 Ekim 2024 16:32

MMA SMARTİES AWARDS'A BAŞVURULAR 1 KASIM'DA BİTİYOR

MMA Türkiye tarafından düzenlenen, modern pazarlama alanında yaratıcılığı, yenilikçiliği ve iş başarılarını ödüllendiren SMARTIES™ AWARDS Türkiye'24'e başvurular 1 Kasım'da tamamlanıyor. Ödül programına modern pazarlamanın her alanından, kanal, endüstri bağımsız proje veya kampanyalarıyla ajanslar, markalar ve teknoloji sağlayıcılar katılabiliyor.

MMA Smarties Awards'a başvurular 1 Kasım'da bitiyor

Sektörün en ilham verici kampanyalarını ve vaka incelemelerini ödüllendirmesi ile bilinen SMARTIES™AWARDS Türkiye’24 Ödülleri 12 yıldır veriliyor. Ödüller, Pazarlama Etkisi, Etki Medyası, Amaç Odaklı Pazarlama, Gelişen Teknoloji Pazarlaması, E-Ticari Pazarlama, Yaratıcı Ödüller, Endüstri Ödülleri ve Yapay Zeka olmak üzere 7 ana kategori altında, Yapay Zeka Destekli Kitle Etkileşimi, Yapay Zekanın Reklamcılıkta Yenilikçi Kullanımı ve Yapay Zeka Odaklı Yaratıcı Mükemmellik alt kategorilerinde veriliyor. SMARTIES™AWARDS Türkiye’24 Ödülleri, ulusal, bölgesel ve global olarak katılım sağlanabilecek çok katmanlı bir ödül programı. Bu platform sayesinde kazananlar dünyaca tanınmış ve kabul edilmiş WARC Media 100, MMA SMARTIES™ Business Impact Index (BII) ve RECMA endekslerinde yer alma, kampanyalarını, markalarını ve ajanslarını küresel ölçekte tanıtma fırsatı bulabiliyorlar.

SMARTIES™AWARDS Türkiye’24 Ödülleri’ne başvuruya MMA Türkiye ekibinin geliştirdiği dünyanın ilk yapay zeka destekli ödül programı asistanı olan SMARTIES Coach GPT destek oluyor. SMARTIES Coach GPT, AI Global Media'nın verdiği Innovation in Business The Developer Awards 2024 Ödülleri’nden “Digital Marketing Trade Association of the Year 2024” kategorisinde "Best Campaign Manager Support Solution 2024" ödülüne sahip. SMARTIES Coach GPT, SMARTIES™ AWARDS başvuruları esnasında yöneltilen soruları cevaplıyor; başvuru formlarının hazırlanmasına yardımcı oluyor.