SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
İnşaat ve emlak Cumartesi 26 Ekim 2024 20:13

'MİMARİ FİKİR PROJESİ' YARIŞMASINA BAŞVURULAR İÇİN SON GÜNLER

Sinpaş'ın 50. yılına özel hayata geçirdiği 'Mimari Fikir Projesi Yarışması'nın başvuruları için geri sayım başladı. "Geleceğin için Tasarla" temasıyla düzenlenen yarışmanın başvuruları 28 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek. Birbirinden değerli isimlerin jüri üyesi olduğu yarışmada, dereceye girenler para ödülünün sahibi olacak.

'Mimari Fikir Projesi' yarışmasına başvurular için son günler

50 yıldır Türkiye’nin mimarlık ve yaşam alanı geliştirme kültürüne pozitif katkı sağlayan Sinpaş, bu misyonunu gelecek nesillere de aktarma sorumluluğu ile Mimari Fikir Projesi Yarışması’nı hayata geçirdi. “Geleceğin İçin Tasarla” temasıyla başvuruları 28 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek olan yarışma, gençlerin fikir ve projelerini profesyonel hayatla birleştirmeyi hedefliyor.

“Geleceğin mimarı gençlere güvenimiz sonsuz”

“Geleceğin İçin Tasarla” temasıyla hayata geçirdikleri yarışma ile öğrenci ve yeni mezunların profesyonel hayatla fikirlerini birleştirmesine katkı sağlayacaklarını ifade eden Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, Sinpaş Holding olarak, 50. yılımızı gururla kutladığımız bu özel dönemde, sektördeki yenilikçi düşünceleri teşvik etmek ve geleceğin mimarlarını desteklemek amacıyla düzenlediğimiz bu yarışmanın bir parçası olmaktan mutluluk duyuyorum. Gençlerin bu platformda kendilerini ifade edebilmesi, bizlere geleceğin mimarları olarak ne denli yaratıcı ve vizyon sahibi olduklarını gösterme fırsatı sunuyor. Aldığımız geri dönüşler, ne kadar önemli bir iş yaptığımızı bizlere gösteriyor. Gençlerin yeteneklerine duyduğumuz güven ve onlardan gelen yenilikçi fikirler, sektörümüzün geleceği açısından büyük bir umut kaynağı. Hep birlikte, yeni fikirler ve projelerle Sinpaş’ın 50. yılına yakışan bir başarıya imza atacağımıza inanıyorum” açıklamasında bulundu. 

Sektörün değerli isimleri jüri üyesi koltuğunda 

Yarışma, Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yer alan üniversitelerin Mimarlık, Mimarlık ve Mühendislik ile ilgili lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin ve 3 yılını doldurmamış yeni mezunların katılımına açık olan yarışmanın, jüri üyeleri arasında, birbirinden değerli isimler bulunuyor. Projenin asli jüri üyeleri arasında, Saa Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Süveyda Bayraktar Atagür, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Mimar Doç. Dr. Serhat Başdoğan, Ergün Mimarlık Şirket Ortağı Yüksek Mimar Eser Ergün, Evrenol Mimarlık Kurucu Ortağı Mimar Mehpare Evrenol ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ramadan Kumova yer alıyor.

Başvurular için geri sayım başladı

Arkitera’nın iş birliğiyle devam eden yarışmanın başvuruları, 28 Ekim 2024 tarihine kadar sinpas.com.tr/geleceginicintasarla web sitesinden yapılak yarışmada; birinci 125.000 TL, ikinci 75.000 TL ve üçüncü 50.000 TL ödülün sahibi olurken, satınalma ödülünün sahibi ise, 50 bin TL almaya hak kazanacak. 

ABONE OL
sabancı detay