Dolar $
32.7
%0.09 0.03
Euro €
35.43
%0.03 0.01
Sterlin £
41.93
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4057.91
%-0.8 -32.4
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | EKONOMİ Cumartesi 06 Temmuz 2024 15:47

MİLLİLERİMİZ İÇİN KALPLER YİNE BTCTURK VADİ'DE ATACAK

Avrupa Futbol Şampiyonası son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 deviren Millilerimiz gözünü yarı finale dikti. 6 Temmuz Cumartesi akşamı saat 22.00'de Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımı'mızın Hollanda ile oynayacağı karşılaşmada kalpler #BizimÇocuklar için tıpkı son 16 turundaki Avusturya maçında olduğu gibi yine BtcTurk Vadi'de atacak.

Millilerimiz için kalpler yine BtcTurk Vadi'de atacak

Türkiye’nin ilk Bitcoin alım satım platformu olan finansal teknoloji şirketi BtcTurk’un 3 yıl boyunca ana sponsorluğunu üstlendiği BtcTurk Vadi’de, Türkiye-Hollanda karşılaşması izleme etkinliği düzenleyecek. Avrupa Şampiyonası son 16 turundaki Avusturya mücadelesinin ardından yine heyecanla beklenen Türkiye – Hollanda karşılaşması da BtcTurk Vadi’de binlerce kişinin katılımıyla takip edilecek.

 

Hedef yarı final

 

BtcTurk Vadi’de binler, ekranları başında milyonlar A Milli Futbol Takımı’mızın Hollanda ile oynayacağı karşılaşmada #BizimÇocuklar’ı destekleyecek. Millerimiz Hollanda engelini de aşması durumunda Avrupa Futbol Şampiyonası’nda 2008’den bu yana ilk kez yarı finale yükselmiş olacak.

 

Etkinliğe katılım ücretsiz

 

BtcTurk Vadi’deki maç izleme etkinliğine BtcTurk uygulamalarından herhangi birine sahip olan herkes ücretsiz katılabilecek. Etkinlikte eğlenceli aktiviteler, ikramlar ve çok daha fazlası gelen misafirlere sunulacak.

 

Etkinlik detayları:

 

Yer: BtcTurk Vadi

Tarih: 6 Temmuz Cumartesi

Kapı açılış: 20.00

Maç saati: 22.00

 

BtcTurk’ten spora dev destek

 

Türkiye’nin ilk Bitcoin alım satım platformu olarak kurulan ve bugün kullanıcılara self servis finansal ürün ve hizmetler üreten BtcTurk, spora güçlü destek sağlamaya devam ediyor. Hem futbol hem voleybolda Milli Takımlar Ana Sponsoru olan ve birçok branşta spor ve sporcuya katkıda bulunan BtcTurk, aynı zamanda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin de ana sponsoru.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR