Dolar $
32.73
%0.15 0.04
Euro €
35.47
%0.24 0.08
Sterlin £
41.97
%0.12 0.05
Çeyrek Altın
4060.69
%0.01 0.46
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 06 Temmuz 2024 15:57

MİLLİLER ÇEYREK FİNAL'DE, MAÇIN HEYECANI VESTEL AMFİ'DE!

Zorlu PSM'de yaz aylarının keyfi sevilen açık hava mekanı Vestel Amfi'de yaşanmaya devam ediyor. Turkcell'in katkılarıyla A Milli Futbol Takımımızın Hollanda karşısında çıkacağı Çeyrek Final Maçı Zorlu PSM Vestel Amfi'nin keyifli atmosferinde dev ekranda izlenebilecek.

Milliler Çeyrek Final'de, Maçın Heyecanı Vestel Amfi'de!

Zorlu PSM, birbirinden keyifli etkinliklerin yer aldığı açık hava etkinlikleriyle bu yaz da Vestel Amfi’de konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Açık havada konserler, çocuklar için etkinlikler, DJ setler, film gösterimleri, spor müsabakaları ve daha birçok farklı kategoride gerçekleşen etkinliklerin yer aldığı Vestel Amfi’de Turkcell’in katkılarıyla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Futbol Takımımızın Hollanda karşısında çıkacağı heyecanlı Çeyrek Final Maçı Zorlu PSM’nin eşsiz atmosferinde misafirleriyle buluşuyor.

 

Kapı Açılış Saati: 17:00 

Maç Gösterim Saati: 22:00 

 

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), 11 yıldır ilham verici sanat deneyimlerini sanatseverelerle paylaşıyor. İzleyicilerine 11.sezonunda da "Dünyan Değişsin" mottosuyla seslenen ve kültür-sanat ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM, yeni sezonunda da sürprizler sunmaya devam ediyor. 

Bugüne kadar 6 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerine yön veriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan, kendi yapımlarına kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM, dünya standartlarındaki çok amaçlı sanat merkezi tasarımıyla global bir sahne olma vizyonunu üzerinde taşıyor. 

Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli, kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlayan Zorlu PSM, çatısı altındaki 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunmaya devam ediyor.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR