Dolar $
32.99
%0.12 0.04
Euro €
35.28
%-0.08 -0.03
Sterlin £
41.78
%-0.19 -0.08
Çeyrek Altın
4021.2
%-0.11 -4.45
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | SPOR Perşembe 13 Haziran 2024 17:56

MİLLİ MAÇ HEYECANI STADYUM ATMOSFERİNDEYMİŞ GİBİ ANKER İLE İSTEDİĞİNİZ HER YERDE!

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın heyecanını büyütmeye hazırlanıyor. Anker kullanıcıları, 18 Haziran'da ilk maçına çıkacak A Mili Takımımıza desteğini dilediği yerden verebilecek. Nebula projeksiyonlarının dev ekrana taşıdığı stadyum atmosferi, Soundcore hoparlörlerinin etkileyici ses kalitesiyle buluşarak heyecanı katlayacak.

Milli Maç Heyecanı Stadyum Atmosferindeymiş Gibi Anker ile İstediğiniz Her Yerde!

Anker, akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Tüm dünyanın heyecanla beklediği, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası yaklaşıyor. A Milli Takımın heyecanına ortak olmak isteyenler, Anker’in Soundcore hoparlörleri ve Nebula projeksiyon cihazları ile Türkiye’nin milli maç heyecanını diledikleri yere taşıyor. Projeksiyon sistemlerinin bir sonraki nesli kabul edilen Nebula kategori markasındaki ürünler açık alanda, evde ya da istenen her alanda maç keyfini stadyum atmosferindeymiş gibi yaşatabiliyor. Ses kalitesinin sınırlarını zorlayan hoparlörlere ev sahipliği yapan Soundcore kategorisi ise 18 Haziran’da ilk maçına çıkacak A Milliler’e verilecek desteğin coşkusunu katlamaya hazır.

 

Stadyum coşkusunu evinize taşıyın

Türkiye A Milli Takımına destek olmak isteyen futbolseverler Nebula projeksiyon cihazlarıyla ister evlerini ister açık havada herhangi bir mekanı stadyuma dönüştürebiliyor. Üstün ses ve görüntü kalitesine sahip dünyanın ilk taşınabilir Google TV projeksiyon cihazı Nebula Mars 3 Air, büyük ekran keyfini zaman ve mekandan bağımsız dilediği yerde yaşatıyor. Anker Nebula Mars 3 Air, Netflix tarafından lisanslanan dünyanın ilk taşınabilir Google TV projeksiyon cihazı olma özelliğini taşıyor. Bu sayede Netflix dahil tüm içerik ve uygulamalarınızı istediğiniz yerde izlemenizi sağlıyor. Aynı zamanda hoparlör olarak da kullanılabilen cihaz, çift 8W Dolby Ses özelliğiyle de futbol keyfini dilediğiniz yere taşıyarak stadyum atmosferini dilediğiniz yerde yaşatabiliyor. 

 

Ses kalitesinden ödün vermeyin

Futbol keyfi ve milli maç heyecanı ses kalitesinde de mükemmelliğe ihtiyaç duyar. Dünyanın en portatif mekansal ses hoparlörü olan Anker Soundcore Motion X500 Bluetooth Hoparlör, kablosuz yüksek çözünürlüklü sertifikalı ses özelliği ile maç ve stadyum sesini en iyi şekilde duymanızı sağlayacak. BassUp™ teknolojisi kullanan Soundcore Flare 2 20W Bluetooth Hoparlör ve dünyanın ilk taşınabilir Hi-Fi Spatial Audio sistemine sahip hoparlörü Soundcore Motion X600 ise açık havada ses kalitesinden ödün vermeyerek futbol tutkunlarını memnun edecek. 160 Watt’lık 360 dereceye yayılan ses gücüyle açık hava partilerini ve maç heyecanını daha keyifli hale getiren Soundcore Rave + ise kalabalıkla izlenecek maçların vazgeçilmezi olacak. 24 saatlik çalma süresi, BassUp teknolojisi, IPX7 su geçirmez özelliği, 30 Watt’lık ses çıkışı ve led ışıklarıyla dikkat çeken 18 saate varan geliştirilmiş oynatma süresiyle SoundCore Rave Neo 2 maç keyfini katlayacak diğer hoparlörler olarak ön plana çıkmayı başarıyor. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR