SON DAKİKA
GÜNCEL Perşembe 05 Eylül 2024 10:23

MİGROS'TAN İZMİR FUARI'NDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER

Migros, 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda etkinlik sponsoru olarak ziyaretçileri için çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Migros'tan İzmir Fuarı'nda çeşitli etkinlikler

Şirketten yapılan açıklamaya göre 30 Ağustos–9 Eylül arasında "teknoloji" temasıyla düzenlenen fuarda, Migros'un desteğiyle 7 Eylül'de Derya Bedavacı ve 8 Eylül'de Sakiler sahne alacak.

Fuarda aynı zamanda 44 tedarikçinin bulunduğu tedarikçi sokağı, Aile Kulübü ve Mion stantlarının yanında, 250 metrekare büyüklüğünde Migros mağazası da yer alıyor. Mağazada satışa sunulan Migros'un Pizzası Migo, 99,95 lira fiyatıyla ilgi görüyor.

Migros'un ödüllü sosyal sorumluluk projesi Aile Kulübü standında, ziyaretçiler kurs üyelikleri hakkında bilgi alabilirken, atandı ziyaret eden katılımcılar, punch, kırkıtlı dokuma, wayuu çanta, amigurumi ve sepet örücülüğü gibi kursiyerlerin el emeği çalışmalarını sergide görme fırsatı buluyor.

Migros'un kişisel bakım mağazası Mion standında, katılımcılar için özel fotoğraf çekim alanları ve çarkıfelek oyunuyla sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor. Migros'un Aile Kulübü ve Mion stantları 18.00–20.30 arasında ziyaret edilebiliyor.

- Migros Aile Kulübü'nden 26 bin kişiye gelir sağlayan eğitimler

Migros ve İlçe Halk Eğitim Merkezleri işbirliğiyle Türkiye genelinde 24 ilde 36 bölgede faaliyet gösteren Aile Kulüpleri'nde her yaştan katılımcıya yönelik ücretsiz kurslar sunuluyor. Aşçılıktan el sanatlarına, kişisel gelişimden tarım ve hayvancılığa kadar 220'den fazla konuda verilen bu eğitimler, sosyal yaşamda aktif rol almalarını, mesleki beceriler kazanmalarını ve hayat boyu öğrenmeyi teşvik ediyor.

Bugüne dek 752 bin kişiye ulaşan kurslar ve tek günlük eğitimler sayesinde, 26 bin kişi mesleki donanımlarını geliştirerek gelir elde etmeye başladı. Yerel üretimin artmasına destek olmak amacıyla tarım eğitimlerine de başlayan Aile Kulübü, 52 kooperatifle işbirliği yaparak 800 kadına eğitim verdi.