Dolar $
33.1
%0.07 0.02
Euro €
36.33
%0.24 0.08
Sterlin £
43.2
%0.22 0.09
Çeyrek Altın
4300.44
%0.03 1.47
SON DAKİKA
İsa ÖZGÜLLER | Otomotiv Çarşamba 17 Temmuz 2024 16:42

MG READY PROGRAMI BAŞLIYOR: SATIN ALMA VEYA ÜYELİK MODELİYLE MG'LER HEMEN TESLİM!

Türkiye'de son yıllarda yenilikçi uygulamalarla adından sıkça söz ettiren ve 2023 senesinde en hızlı yükseliş gösteren marka unvanını kazanan MG, yeni bir program başlattı. MG Ready programı; MG severlere teslime hazır araçları hemen satın alma veya üyelikle başlayıp dilediklerinde satın alma imkânı sunuyor. Programa 0 km ve 6-25 bin km arasında özenle seçilmiş MG modelleri dahil. Programa üye olmak çok kolay ve tüm işlemler MG web sitesi üzerinden dijital olarak gerçekleştiriliyor. MG Ready, Türkiye'deki tüm MG yetkili satıcılarında geçerli. Üstelik temmuz ayında ilk lansmana özel olarak Vespa sürprizi de planlandı. Bu kapsamda 0 km plakalı MG araçlarda Vespa ile ikili paket olarak sahip olmak mümkün oluyor.

MG Ready Programı Başlıyor: Satın Alma Veya Üyelik Modeliyle MG'ler Hemen Teslim!
Otomotiv devi SAIC bünyesinde yer alan köklü İngiliz orijinli otomobil markası MG, kusursuz ürün ve hizmet anlayışıyla kullanıcıların takdirini kazanmaya devam ediyor. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği marka, kuruluşunun 100’üncü yılında otomobil sahibi olmak isteyenlere özel avantaj ve hizmetler sunuyor. Markanın 100’üncü yıla özel hazırladığı MG Ready (Teslime hazır MG’ler) programı ile sektörde yepyeni bir hizmeti devreye aldı.

Hem “0 km” hem özenle seçilmiş kullanılmış MG’ler için geçerli

Türkiye’de son yıllarda yenilikçi uygulamalarla adından sıkça söz ettiren ve 2023’ün en hızlı yükseliş gösteren markası olan MG, yeni hizmetiyle kullanıcıların araçlarını ihtiyaca göre farklı kategoriden kolayca seçim yaparak hemen satın alabilmesine olanak sağlıyor. MG Ready programıyla satın alınan araçların noter devri hızla yapılırken aynı gün içinde kullanıcılar araçlarını teslim alabiliyor.

Programda stoklar dahilinde 3 farklı fiyat kategorisi belirlendi:

1) 0 km plakalı teslime hazır araçlar

2) 6000-15.000 km kullanılmış araçlar

3) 15.001-25.000 km kullanılmış araçlar Bu araçların müşteri tercihine göre istenirse hemen satışı, istenirse de önce üyelik ardından satışı mümkün olabiliyor.

Yoğun talep bekleniyor

Türkiye’de hem satın alma hem de esnek üyelik modelinin beraber uygulandığı ilk örnek olan MG Ready programına yoğun talep bekleniyor. Sınırlı sayıdaki stoklar sebebiyle marka, beklenen talebe yetişebilmek ve kusursuz müşteri memnuniyeti sağlamak için rezervasyon sistemi devreye aldı. MG’lere hemen sahip olmak isteyenler, MG web sayfası üzerinden 10 TL rezervasyon ücreti ödeyerek hem fiyat sabitleme hem de öncelik sırası elde etmiş oluyor.

Üyelikle “Önce kullanmaya başla, sonra sahip ol” seçeneği

MG Ready programını basit bir üyelikle, kiralama yoluyla hemen kullanmaya başlamak mümkün. Önce web sitesinden rezervasyon yapılıyor ve teslimat için yetkili satıcı seçiliyor. Ardından işlemler tamamlanıp üyelik onayını alan MG sever, 100 bin TL güvence bedeli ile diledikleri MG’yi kullanmaya başlıyor. Üçüncü aydan itibaren ne zaman tercih edilirse rayiç kullanılmış araç bedeliyle araçları satın almak da mümkün oluyor.

Elektrikli araç deneyimlemek için mükemmel fırsat: MG4 24.9 TL+KDV aylık bedelle!

MG Türkiye, elektrikli araç hususunda Türkiye’de halen bazı müşterilerin istekli ama kararsız olduklarını gördü. MG kullanıcılarının memnuniyetlerinden de cesaret alan marka, MG Ready programı kapsamında MG4 modelinin giriş seviyesini, az kullanılmış olarak 24.9 TL + KDV aylık üyelikle hemen teslim şeklinde sunuyor. Elektrikli araçla tanışmak isteyen herkesin bu şansı değerlendirmesi bekleyen marka ayrıca, temmuz ayında ilk lansmana özel olarak programa Vespa sürprizi de ekledi. Bu kapsamda 0 km plakalı MG araçlarda Vespa ile ikili paket olarak sahip olmak mümkün olacak.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR