SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 14 Eylül 2024 12:53

MEŞHER'DEN YETİŞKİNLER İÇİN POSTER ATÖLYESİ

Meşher'in "Göz Alabildiğine İstanbul: Beş Asırdan Manzaralar" sergisi kapsamında düzenlediği "Beril Ateş ile İstanbul Poster Atölyesi" katılımcıları, İstanbul'la özdeşleşen kedileri, kent manzaralarıyla bir arada tasvir eden posterler tasarlamaya davet ediyor.

Meşher'den yetişkinler için poster atölyesi

Meşher’in, Göz Alabildiğine İstanbul: Beş Asırdan Manzaralar sergisinden ilhamla düzenlediği yetişkin atölyeleri “Beril Ateş ile İstanbul Poster Atölyesi”yle sona eriyor. Sanatçı Beril Ateş yürütücülüğündeki atölye, 14 Eylül 2024 Cumartesi saat 13.30’da gerçekleşecek.

İstanbul’u tarih içinde farklı açılardan görmeyi sağlayan Göz Alabildiğine İstanbul sergisi, nereden bakılırsa bakılsın kadrajdan eksik olmayan sokak hayvanlarının kentin vazgeçilmezlerinden olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. İçlerinden en oyunbazları olan kediler, âdeta şehrin karakterini yansıtıyor. Her semt, her sokak, her lezzet gibi birbirinden farklı ruhlara sahip bu canlılar şehrin bir simgesi. Bu atölye çalışmasında katılımcılar, şehirden ikonik/grafik görsel elemanlar ile kedileri bir araya getirerek bir poster üzerinden kendi İstanbul’unu tasarlayacak.

Sınırlı kontenjanı olan atölye için Meşher’in web sitesindeki etkinlik sayfasından katılım formunun doldurulması gerekiyor.

ABONE OL