Dolar $
33.61
%0.02 0
Euro €
37.03
%0.03 0.01
Sterlin £
43.16
%0.01 0
Çeyrek Altın
4337.54
%0.16 6.96
SON DAKİKA
Turizm Perşembe 15 Ağustos 2024 02:46

MERSİN'İN TURİZMDEKİ PAYINI FARKLI NOKTAYA TAŞIYACAK

Çukurova Uluslararası Havalimanı, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere kolay bir ulaşım imkânı sunarak Mersin turizmine yeni bir soluk getirecek. Mersin'i "termal turizmde" Türkiye'de ve dünyada cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen BN Hotel Thermal&Wellness İcra Kurulu Başkanı Yusuf Narlı ''Mersin'in turizmde potansiyeli çok yüksek. Çukurova Uluslararası Havalimanı'yla yabancı turist oranında büyük artış bekliyoruz. Yeni havalimanı Mersin'in turizmdeki payının artmasına katkı sağlayacak'' dedi.

Mersin'in turizmdeki payını farklı noktaya taşıyacak

10 Ağustos'ta hizmete giren Çukurova Uluslararası Havalimanı, Mersin'in uluslararası arenadaki yerini güçlendirerek turizm sektörüne önemli bir katkı sağladı. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan Çukurova Uluslararası Havalimanı, Mersinli turizmcilerin yüzünü güldürdü. 

 

Lüks termal kavramıyla Mersin’i “termal turizmde” Türkiye’de ve dünyada cazibe merkezi haline getirmeyi hedefleyen BN Hotel Thermal&Wellness İcra Kurulu Başkanı Yusuf Narlı, ‘’Mersin’in turizmde potansiyeli çok yüksek. Deniz ve inanç turizminin yanı sıra termal otellerin de devreye girmesiyle bölge Türk turizminde alternatif bir destinasyon olmaya devam ediyor.   Çukurova Uluslararası Havalimanı, Mersin’in doğal güzelliklerini ve tarihi zenginliklerini keşfetmek isteyen turistlerin sayısını önemli ölçüde artırarak, Mersin ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere kolay bir ulaşım imkânı sunarak Mersin turizmine yeni bir soluk getirecek. Çukurova Uluslararası Havalimanı’yla yabancı turist oranında büyük bir bir artış bekliyoruz. Çukurova Uluslararası Havalimanı Mersin’in turizmdeki payının artmasına katkı sağlayacak’’ dedi. 

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250