Dolar $
33.1
%0.06 0.02
Euro €
36.28
%0.14 0.05
Sterlin £
42.99
%-0.21 -0.09
Çeyrek Altın
4303.35
%0.1 4.34
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Lojistik Perşembe 18 Temmuz 2024 10:28

MERİÇ LOJİSTİK DEPOLARINI TEKNOLOJİYLE DONATIYOR

Hem istihdama sağladığı katkı hem de ekonomik büyümedeki payı ile lojistik sektörü, toplumsal refahı artırmaya devam ediyor.

Meriç Lojistik depolarını teknolojiyle donatıyor
Teknolojiyi bünyesine katan lojistik sektöründe akıllı uygulamalar ve bilişim alanındaki gelişmeler sektörün büyümesini ve iş hacminin gelişmesini sağlıyor. Her geçen gün daha da büyüyen küresel lojistik pazarının, 2030’a kadar yıllık ,7'lik ortalama artışla 18 trilyon doları aşacağı öngörülüyor. Karayolu taşımacılığında Türkiye genelinde parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmetleri sunan Meriç Lojistik, müşterilerinin her türlü sorununa “çözüm ortağı” mantalitesi ile tam destek sağlıyor.

Rizvan Meriç liderliğinde 1990 yılında İstanbul’da kurulan Meriç Lojistik; müşterilerine taşımacılık, depolama, dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi gibi birçok alanda kesintisiz hizmet sunuyor. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için özel askılı tekstil taşımacılığı çözümleri sunan Meriç Lojistik, deposuna yatırım yapmaya devam ediyor. Meriç İnşaat Elektrik Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Meriç, “Depomuz 11 m2’den oluşuyor. Bunun 6 m2’si açık, 5 m2’si kapalı alandan oluşmaktadır. Askılı tekstil ürünleri için depolamaya özel bir bölümümüz ayrılmış durumdadır. Diğer serbest depolama alanımızda raflı sistemler kendi yazılımı üzerinde depoyla entegre çalışan programımız bulunmaktadır” dedi.

Teknoloji odaklı bir firma olduklarını ifade eden Muhammet Meriç, “Akıllı uygulamaları bünyemizde bulunduruyoruz. Teknolojiye yatırım yapıyoruz. Yazılım, bilişim teknolojileri ve yapay zeka bizim olmazsa olmazlarımız arasında geliyor. Lojistiğin her şeyden önce ‘güvene dayalı’ bir iş olduğunu biliyoruz. Müşterilerimiz de bu disiplinimizden dolayı bizimle uzun soluklu çalışıyor. Özellikle askılı ve kolili tekstil ürünlerini güvenle taşıyoruz. Geliştirdiğimiz çözümlerimizle, ürünlerinizin güvenliği ve kalitesini koruyarak zamanında teslimat sağlıyoruz” yorumunu kullandı. Gelişmiş depolama altyapısı ve uzman personeliyle kaliteli depolama hizmetleri sunan Meriç Lojistik, askılı tekstil depolamadan koli yükleme ve boşaltmaya kadar birçok alanda müşterilerinin çözüm ortağı oluyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR