Dolar $
32.67
%0.26 0.08
Euro €
35.41
%0.33 0.11
Sterlin £
42.03
%0.36 0.15
Çeyrek Altın
4090.72
%1.72 68.27
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Teknoloji Perşembe 04 Temmuz 2024 13:15

MCDODO'NUN RENKLİ VE YENİLİKÇİ AKSESUARLARIYLA BU YAZ PLAJIN YILDIZI SİZ OLACAKSINIZ!

Ürün portföyüne hayatı kolaylaştıran yenilikçi ürünler eklemeye devam eden Mcdodo; bu yaz boyunca tatilde, evde, iş yerinde yanınızdan ayırmayacağınız renkli ve fonksiyonel aksesuarlarıyla, size zamandan ve enerjiden kazandırırken; aynı zamanda tarzınızı da tamamlayacak. Sadece yüksek teknolojisi ve malzeme kalitesiyle değil, modern ve üst düzey sade tasarımlarıyla da benzerlerinden ayrılan Mcdodo aksesuarlarla; bu yaz plajda, yolda, havaalanında mobil cihazlarınızla uyumlu şıklığınız fark edilecek. Özellikle Apple Watch kablosuz şarj cihazı, manyetik soğutuculu MagSafe şarj cihazı, renkli kablo ve kulaklıklarla teknolojinin ve üstün tasarımın tadını doyasıya çıkaracaksınız!

Mcdodo'nun Renkli ve Yenilikçi Aksesuarlarıyla Bu Yaz Plajın Yıldızı Siz Olacaksınız!

Türkiye’nin en hızlı büyüyen mobil aksesuar markası Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş ürün gamıyla, ihtiyaca uygun teknolojik aksesuarlar üretmeye devam ediyor. Günümüzün dijitalleşen mobil dünyasında, teknolojik aletlerin artık olmazsa olmazımız olduğunun bilinciyle hareket eden Mcdodo; USB-C hub’lar, led ışıklı hızlı şarj kabloları, hızlı GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok inovatif ürünün de içinde olduğu 350’nin üzerinde aksesuar seçeneğine her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor.

 

Hayatı kolaylaştıran ürünler

 

Mcdodo, bu yazı mobil geçirirken hayatınızı kolaylaştıracak ve pratik kullanım avantajı sunan yenilikçi ürünlerini teknoloji meraklılarıyla buluşturuyor. Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo; bu yaz teknoloji meraklılarıyla buluşturduğu yepyeni ürünleriyle, kullanıcılarına vakitten kazandırıp hızlı ve güvenli şarj imkanı sunarken, ek fonksiyonları ve şık tasarımlarıyla da fark yaratıyor.

3 saniyede soğutuyor

Özellikle telefonunda ve tabletinde çok sık oyun oynayanlar için tasarlanan Manyetik Soğutuculu MagSafe Şarj Cihazı, 15W/10W/7.5W/5W kablosuz şarj yaparken hızlı soğuma sağlıyor ve kusursuz yapışma gücüyle fonksiyonel kullanım sunuyor. Bu manyetik şarj, güçlü soğutma teknolojisi ile telefonunuzu 3 saniyede soğuturken türbin tahrikli fan, ısı dağılımını hızlandırır, kuvvetli hava üflemeyi düşük gürültüyle sunuyor. 5W’dan 15W’a kadar kablosuz şarj destekleyen cihaz, 4 katmanlı koruma mekanizmasına sahip yeni yarı iletken soğutma teknolojisi ve sadece 80 gr.’lık ağırlığı ile benzerlerinden ayrılıyor. Ayrıca dahili parlama sağlayan RGB halka ışık şeridi sayesinde daha heyecan verici oyun deneyimi sağlıyor.

Apple Watch’a uygun fiyata, hızlı şarj

Mcdodo’nun uzmanı olduğu kablosuz şarj konusunda geliştirdiği son ürünlerden biri olan Apple Watch Kablosuz Şarj Cihazı da estetik tasarımı ve ulaşılabilir fiyatıyla, Apple kullanıcılarına bambaşka bir şarj deneyimi sunuyor. Aşırı akım, aşırı ısınma ve aşırı şarja karşı korumalı olan şarj cihazı, nereye giderseniz yanınızda taşıyacağınız boyutuyla da ‘teknoloji iyi ki var’ dedirtiyor. Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor. 

Teknoloji sıkıcı ve renksiz olmak zorunda değil!

 

Marka mottosu, ‘sektördeki ihtiyaçlara kısa sürede odaklanarak çözümler geliştirmek’ olan Mcdodo; yeni nesil data kablolarıyla mobil hayatta en büyük ihtiyaç olan hızlı şarjı dijital göstergeli ve en güvenli şekilde sunuyor. Mcdodo’nun patentli ‘power off’ teknolojisinin kullanıldığı renkli silikon tasarımlı data kabloları Type C’den Type C’ye ve Type C’den Lightning’e 2 farklı girişle sunuluyor.

Hem eğlenceli hem dayanıklı

 

Mcdodo’nun Suya dayanıklı TWS Bluetooth 5.1 Dokunmatik Kablosuz kulaklıklar; 6 Saat tek kulak modunda çalma, 25 Saat şarj kutusuyla çalma süreleriyle, sadece iç açıcı renkleri ve farklı tasarımıyla değil, teknik özellikleriyle de bambaşka bir dinleme ve konuşma deneyimi sunuyor. Çevresel gürültü azaltma algoritması ile donatılan Mcdodo HP8042, kulak kanallarına uyacak ve uzun süre rahat olacak şekilde ergonomik olarak tasarlandı.

 

Ürün gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve koruyucu camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları gibi işlevsel ürünleri bulunduran Mcdodo, ayrıca pek çok yenilikçi ve özel tasarımlı inovatif ürünü de meraklılarıyla buluşturuyor.

 

Mcdodo HP 8032 kulaklık fiyat: 985,32TL

Mcdodo HP8042 kulaklık fiyat: 1.716,92 TL

Apple Watch kablosuz şarj cihazı fiyatı: 798,92 TL

Manyetik soğutuculu MagSafe şarj cihazı fiyatı: 1.487,42 TL

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR