Dolar $
33.01
%0.2 0.06
Euro €
35.71
%-0.26 -0.09
Sterlin £
42.34
%-0.17 -0.07
Çeyrek Altın
4141.12
%-0.09 -3.71
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Mazlum AYDIN | Kobi Pazartesi 29 Temmuz 2024 13:01

MASTERCARD VE AKILLI KOBİ, KOBİ'LERİN DÖNÜŞÜMÜNÜ DESTEKLEMEK VE HIZLANDIRMAK İÇİN GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

Global ödeme teknolojileri lideri Mastercard, Türkiye'nin Dijital Dönüşüm Platformu Akıllı KOBİ ile güçlerini birleştirerek KOBİ'lerin dijital dönüşümünü hızlandırmayı ve daha rekabetçi hale gelmelerini sağlamayı amaçlayan iş birliğine imza attı. Bu stratejik ortaklık, KOBİ'lerin rekabet gücünü artırarak dijital pazarlara erişimini kolaylaştıracak, inovasyonu teşvik edecek ve sürdürülebilir büyümelerini destekleyecek pek çok adım içerecek.

Mastercard ve Akıllı KOBİ, KOBİ'lerin Dönüşümünü Desteklemek ve Hızlandırmak İçin Güçlerini Birleştirdi

Global ödeme teknolojileri şirketi Mastercard ve geniş bir ekosistemi KOBİ’lerle buluşturan TOBB’un ev sahipliğinde yürütülen Akıllı KOBİ Platformu, KOBİ'lerin dijital dönüşüm süreçlerine yönelik güçlü ve etkili bir destek sunmak ve e-ticaret/e-ihracat gibi pek çok alanda üstün başarı elde etmelerini sağlamak amacıyla güçlerini birleştirdi. Bu stratejik iş birliği kapsamında sunulacak yenilikçi hizmet ve çözümlerle KOBİ'lerin büyüme ve gelişim potansiyellerini en üst seviyeye çıkarmak; MasterKOBİ üzerinden fırsat ve avantajlara erişmeleri, dijital ekonomide daha etkin, dinamik ve rekabetçi olmalarını sağlamak hedefleniyor. 

Mastercard, güvenli ve etkin ödeme teknolojileriyle KOBİ'lerin online satış kanallarını optimize etmelerine yardımcı olacak. Akıllı KOBİ Platformu ise KOBİ'lerin dijital pazarlama, finansal yönetim ve eğitim-danışmanlık gibi alanlarda ihtiyaç duydukları çözümleri sunarak, onların dijital dönüşüm süreçlerini bütüncül bir şekilde desteklemeye devam edecek. 

Akıllı KOBİ’lerin Dijitalleşme Yolculuğu

Akıllı KOBİ Platformu, KOBİ'lerin dijitalleşme yolculuklarını desteklemek ve onları geleceğin iş dünyasına hazırlamak için tasarlanmış kapsamlı bir platform olarak öne çıkıyor. Platform, KOBİ'lerin iş süreçlerini modernize etmelerine, dijital dönüşüm süreçlerinde karşılaştıkları zorlukları aşmalarına ve dijital ekonomide rekabet güçlerini artırmalarına yardımcı olmak için bir dizi yenilikçi çözüm sunuyor. Özellikle e-ticaret/e-ihracat, dijital pazarlama, finansal yönetim, yapay zekâ ve veri analizi gibi kritik alanlarda KOBİ'lere özel çözümler geliştiriyor. Bu çözümler, işletmelerin dijital dünyada etkin bir şekilde varlık göstermelerini ve sürdürülebilir bir şekilde büyümelerini sağlamak için tasarlanıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR