Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Paraf üstü web
Halkbank mobil
Umut ÇELİK | Kobi Cuma 24 Mayıs 2024 15:48

MASTERCARD KADIN KOBİ LİDERLERİ ÖDÜLLERİ BAŞVURULARI TAMAMLANIYOR

Mastercard tarafından düzenlenen, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde kadınların yönettiği ve liderlik ettiği işletmelerin katıldığı "Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri" başvuruları 24 Mayıs 2024 tarihine kadar devam ediyor. Ödüller, 6 Haziran 2024'te Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde gerçekleştirilecek özel etkinlikte duyurulacak.

Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri başvuruları tamamlanıyor

Ödeme sistemleri alanında faaliyet gösteren öncü global teknoloji şirketi Mastercard,Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgelerinde kadınların sahip olduğu ve liderlik ettiği işletmelerin dikkate değer başarılarını vurgulayan “Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri”nin üçüncüsünü gerçekleştiriyor. 

Cirosu 13,6 milyon ABD dolarının (50 milyon AED) altında olan ve 6 ila 50 çalışanı bulunan, kadınların sahip olduğu ve işlettiği KOBİ'leri ödüllendiren yarışmanın başvuruları devam ediyor. Merkezi veya ofisi Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EEMEA) bölgelerinde bulunan ya da bu pazarlara hizmet sunan tüm kadın yöneticiler veya işletme sahipleri 24 Mayıs 2024 tarihine kadar aday olmak için başvuruda bulunabiliyor. 

 

Amnah Ajmal, Mastercard EEMEA Pazar Geliştirme Başkan Yardımcısı: "Kadınların sahip olduğu ve yönettiği işletmeler, ekonomik büyüme ve istikrarı teşvik ederek küresel ekonomiye hayati katkılar sağlamaktadır.”

 

Kadınların sahip olduğu ve yönettiği işletmelerin küresel ekonomiye katkısına vurgu yapan Mastercard EEMEA Pazar Geliştirme Başkan Yardımcısı Amnah Ajmal, “Mastercard olarak kadın girişimcileri ve iş liderlerini güçlendirerek, sahip oldukları sınırsız potansiyeli ortaya çıkarıyor ve kapsayıcı refahı teşvik ediyoruz. Bu doğrultuda, “Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri” ile kadınların olağanüstü katkılarını kutlamayı amaçlıyoruz" dedi.

 

Mastercard Kadın KOBİ Liderleri Ödülleri

 

Mastercard'ın bölgedeki kadın iş liderleri arasındaki bağlantıları ve işbirliğini geliştirme taahhüdünü vurgulamak üzere 6 Haziran 2024 tarihinde Dubai'de düzenlenecek özel bir etkinlikte kazananlar açıklanacak. Ödüllerde yaratıcı liderlikten sosyal etkiye ve yaşam boyu başarı ödülüne kadar 15 kategori yer alacak. Kısa listeye kalan adaylar, kadınların sahip olduğu ve yönettiği işletmelerde mükemmellik ve yeniliği tanımaya adanmış sektör liderlerinden oluşan saygın bir değerlendirme komitesi tarafından değerlendirilecek.

 

2022 yılında kadın girişimcileri ve iş liderlerini desteklemek amacıyla başlatılan ödül programı, bölgedeki gelecek nesil iş liderlerinin yolunu açan kadınları onurlandırmak ve yükseltmek için bir platform görevi görüyor. Önceki etkinliklerin başarısı üzerine inşa edilen bu yılki etkinlik, daha fazla kadın lidere ulaşmayı hedefliyor.

 

Mastercard'ın 2025 yılına kadar 25 milyon kadın girişimciyi dijital ekonomiye bağlama yönündeki küresel girişimiyle uyumlu olan ödül programı, şirketin daha sürdürülebilir ve kapsayıcı bir dünya inşa etme yönündeki kararlılığının altını çiziyor.

 

Geçtiğimiz yıl EEMEA'nın dört bir yanından 4.500'ün üzerinde adayın katıldığı ödüller, bu yıl iş dünyasındaki kadın liderlerin seslerini ve başarılarını daha da etkili bir şekilde duyurmak üzere yola çıkıyor.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR