Dolar $
33.1
%0.06 0.02
Euro €
36.17
%-0.14 -0.05
Sterlin £
43.12
%0.06 0.02
Çeyrek Altın
4303.26
%0.1 4.26
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Lojistik Perşembe 18 Temmuz 2024 12:29

MARS LOGİSTİCS'TEN SAMSUN'A YENİ TRANSFER MERKEZİ

Samsun'da depo açan Mars Logistics, Yurtiçi Dağıtım Kanalları Bölümü ile Türkiye'nin bütün illeri için sunduğu komple taşımacılık hizmetini parsiyel taşımacılık alanında da geliştiriyor.

Mars Logistics'ten Samsun'a yeni transfer merkezi

İstanbul, Bursa, Ankara, Adana, Konya, Kocaeli, Sakarya, Eskişehir, Afyon, Mersin, Antalya, Samsun illerinde toplam 21 transfer merkezi bulunan Mars Logistics, Yurtiçi Dağıtım Kanalları Bölümüyle müşterilerine Adana, Afyon, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Denizli, Düzce, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Uşak, Yalova ve Zonguldak illerine parsiyel taşımacılık, Türkiye’nin bütün illerine ise komple taşımacılık hizmetlerini sunuyor. Müşterilerinin işlerinde kolaylık sağlayan, talep ve isteklere göre büyümesini, sunduğu hizmetleri geliştiren ve yatırımlar yapan Mars Logistics, Yurtiçi Dağıtım Kanalları Bölümü ile tekstil, otomotiv, elektrik elektronik, içecek, yedek parça, metal, endüstriyel makine sektörleri başta olmak üzere bütün sektörlerdeki müşterilerine komple ve parsiyel taşımacılık, crossdock hizmeti, ev teslimatı, lowbed taşıması, konteyner taşıması, milkrun operasyonları, müşteriye özel dedike araç, mikro dağıtım operasyonları ve müşteriye özel butik hizmetleri ve bayi ortak depolama, ev ve bayi teslimatı hizmetleri, bölgesel depo yönetimi, depolama, dağıtım ve sipariş takip sistemi sunuyor. 

Mars Logistics Yurtiçi Dağıtım Kanalları Grup Başkanı Mahmut Yortaç, 81 ilden 81 ile komple taşımacılığın yanında parsiyel taşımacılık hizmeti de sunduklarını ve gün geçtikçe transfer merkezi ve dağıtım ağını genişlettiklerini belirtti. Yortaç, “Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda müşterilerimize yeni çözümler ve operasyonel iyileştirme ve geliştirmeler sağlıyoruz, yeni depo ve transfer merkezleri açıyoruz. Gün geçtikçe parsiyel dağıtım hizmeti sunduğumuz il ve ilçe sayımızı artırıyoruz. Her gün ortalama 1 milyon desi taşımacılık yaptığımız parsiyel dağıtımda, yaklaşık 25 bin koli ürün elleçliyor ve dağıtıma çıkarıyoruz.” dedi. Geçtiğimiz günlerde Samsun transfer merkezini hayata geçirdiklerini söyleyen Yortaç, “Samsun’da açtığımız transfer merkezimiz ile Karadeniz Bölgesi’nde bulunan tüm müşterilerimiz için parsiyel dağıtım hizmeti vermeye başlıyoruz.” diyerek, açılan yeni deponun Karadeniz Bölgesi’ndeki müşterilerinin işlerini geliştirmede destek olacağını belirtti..

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR