Dolar $
33.09
%0.28 0.09
Euro €
36.05
%0.13 0.04
Sterlin £
42.94
%0.22 0.09
Çeyrek Altın
4241.79
%0.99 41.18
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | İŞ DÜNYASI Pazar 14 Temmuz 2024 15:00

MARKS & SPENCER VE SİENNA MİLLER'DAN İŞ BİRLİĞİ

Marks & Spencer, ünlü ingiliz oyuncu ve stil ikonu Sienna Miller ile yaptığı özel tasarım koleksiyonu ile iş birliği yaptı.

Marks & Spencer ve Sienna Miller'dan iş birliği

Eylül 2023’te Sienna Miller’ın M&S Sonbahar Kadın Giyim kampanyasında yer almasının büyük başarı elde etmesinin ardından, iki İngiliz ikon, stil anlayışını yeniden tanımlamak ve hem mevcut hem de yeni müşterilere ilham vermek için tekrar bir araya geliyor.

Sienna Miller, "M&S'i her zaman gerçekten sevmişimdir. İngiltere yaşamının bir parçası olan ve birçok kişi için özel anlamlar taşıyan bir marka. Sonbahar kampanyasındaki olumlu geri dönüşleri görmek muhteşemdi. Kadın giyim tasarımı projesinde iş birliği yapmak çok keyifliydi." açıklamasını yaptı.

M&S Kadın Giyim Direktörü Maddy Evans ise şunları ekledi:

''Sienna Miller ile olan ilişkimizden ve onun kişisel gardırobundan ilham alan bu tasarım iş birliğinden son derece mutluyuz. Sienna, modern kadının özüdür - kendine güvenen, güçlü ve çabasız şıklık. Onun benzersiz stili ve kişiliği, marka değerlerimizle mükemmel bir uyum içinde. Birlikte, yaz sezonu boyunca ve sonrasında müşterilerimize heyecan verici moda seçenekleri sunacağımıza inanıyoruz."

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR