Dolar $
32.86
%-0.26 -0.08
Euro €
35.12
%-0.54 -0.19
Sterlin £
41.52
%-0.82 -0.34
Çeyrek Altın
3987.38
%-0.95 -37.86
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Perakende Cumartesi 15 Haziran 2024 09:43

MARKA YÜZÜ HANDE ERÇEL OLDU

Kadın deodorant pazarının markası Emotion, yılın iş birliğine ünlü ve başarılı oyuncu Hande Erçel ile imza attı.

Marka yüzü Hande Erçel oldu

 Reklam alüminyum içermeyen ve gözenekleri tıkamayan Emotion ile doğal terleme dengesini etkilemeden ter kokusunun üstesinden rahatça gelinebileceği gösteriliyor. 

Farklı mekan ve konularla örülen reklam filmi için Hande Erçel, “Türkiye’nin en çok satan kadın deodorant markası ile bir araya gelmek harika bir duygu. Hayata dahil olup anın tadını çıkaranlardan biriyim; dans ediyor, spor yapıyor, setlerde uzun saatler süren çekimlerde bulunuyorum ve bu hayatımın bir parçası. Hayatımızın her anını özgürce kucaklayabilmemiz için gönül rahatlığıyla hareket etmemiz gerekiyor, burada benim tercihim Emotion. Umarım bütün kadınlar benim gibi Emotion ile terlemekten korkmadan hayatın her anını özgürce kucaklayabilirler” dedi.

10 farklı deodorant ve 5 farklı roll on serisinden oluşan Emotion, Türkiye’de kadınların bir numaralı tercihi. Hande Erçel ile hayata geçirdiği yeni reklam kampanyası ile terlemenin “Zararı Yok” diyen marka bu iş birliği ile Türkiye’nin lider kadın deodorant markası olmaya devam etmeye kararlı olduğunun altını çiziyor. Bugüne kadar birbirinden farklı koku seçenekleri ile tüketicisinin beğenisini kazanan marka, bu yazın öne çıkan deodorantı “Emotion Ocean Fresh” ile de kadınlara ferahlatıcı ve özgürleştirici bir yazın müjdesini veriyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR