Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.92
%0.24 0.1
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Sigorta Pazartesi 18 Aralık 2023 19:46

MAPFRE SİGORTA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

MAPFRE Sigorta, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından insan kaynakları alanındaki yenilikçi, yaratıcı ve başarılı uygulamaları tanıtmak, iş dünyasında örnek teşkil eden insan odaklı uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği İnsana Değer Ödülleri'nde, "Yaşam Kalitesini Destekleyen Uygulamalar" kategorisinde ödüle layık görüldü.

MAPFRE Sigorta Ödüle Layık Görüldü

“Her dakikanın anlama dönüştüğü yer” olma yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden MAPFRE Sigorta İnsan ve Organizasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Elif Özgür; “MAPFRE Sigorta olarak, sunduğumuz yaşam kalitesini destekleyen insan kaynakları uygulamalarıyla bu ödüle layık görülmekten büyük bir gurur duyuyoruz. Bu başarı, sadece iş dünyamızdaki başarımızı değil, aynı zamanda MAPFRE Sigorta’da çalışanlara verilen önemi ve günlük yaşamımızı olumlu bir şekilde etkileme taahhüdümüzü de yansıtıyor” dedi.

“Bu ödülde tüm MAPFRE Sigortalıların Emeği Var.”

MAPFRE Sigorta ailesinin her bir ferdinin tek başına bir değer olduğunun altını çizen MAPFRE Sigorta İnsan ve Organizasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Elif Özgür; “İyilik, mutluluk ve sağlık gibi kavramlar, bizim için sadece basit kelimeler değil, bu kavramlar MAPFRE Sigorta’nın kurumsal kültürünün ve aynı zamanda yaşam biçimimizin bir parçası. Çalışanlarımızın MAPFRE Sigorta için harcadıkları her bir dakikanın önemini ve anlamını biliyoruz. Çünkü her şeyden önce çalışanlarımızın değer verdiklerini önemsiyoruz. Bu ödülü kazanmamız, işbirliği ve kararlılıkla elde edilmiş bir başarıdır. Bu anlamda; Yaşam kalitemizi artırmaya yönelik uygulamaların hayata geçmesinde emekleri olan, projelerimize ilgi gösteren ve inanan tüm MAPFRE Sigorta ailesini hem tebrik ediyor hem de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ödülün gelecekteki çalışmaları için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu da belirten Elif Özgür, sözlerine şöyle devam etti; “MAPFRE Sigorta olarak, çalışanlarımızın büyük bir ailenin parçası olduklarını ve değerli olduklarını her zaman hissettirmeyi amaçlıyoruz. İnsan ve toplum odaklı bir şirket olan MAPFRE Sigorta’nın tüm insan kaynakları uygulamalarının altında, çalışanlar ve toplum için fark yaratabilme gayesi yatıyor. Önümüzdeki dönemde de merkezimize çalışan refahını alarak, çalışanlarımızın kendileri için değer yaratabilecekleri olanakları ve sahip oldukları yeteneklerini, yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri uygulamaları, hayata geçirmeye devam edeceğiz.”


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR