SON DAKİKA
GÜNDEM Perşembe 22 Eylül 2022 02:08

MANAVGAT BELEDİYESİ'NDEN EĞİTİME KATKI

Manavgat Belediyesi, öğrencilerin eğitimlerine katkı sunacak olan Etüt Eğitim Merkezi Projesinin startını verdi.

Manavgat Belediyesi'nden eğitime katkı

Eğitim alanındaki projeleri ile adından söz ettiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, okulların yoğun olarak bulunduğu Mimar Sinan Mahallesi Şahin Tepesi Mevkii’ndeki inşaatı, yerinde inceledi.

Çok yönlü eğitim merkezi

Manavgat Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilen Etüt Eğitim Merkezi’nde, öğrencilerin okul ödevlerini yapabileceği ferah bir çalışma ortamının yanı sıra öğrencilerin sosyalleşmesine katkı sağlayacak ücretsiz internet, çay, kahve, dinlenme alanları ve yürüyüş yolunu da projeye dahil etti. 

Herşey çocuklarımız için

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, eğitime katkı sağlayacak olan bir projeyi daha hayata geçirdikleri için mutluluk duyduğunu dile getirerek; “Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sunmak amacıyla projelendirdiğimiz Etüt Eğitim Merkezi’mizin temelini attık. Projemizi en kısa sürede neticeye götürerek kullanıma açmayı hedefliyoruz. Etüt Eğitim Merkezi’miz şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Manavgat Belediyesi, kenti ileriye taşıyacak olan tüm çalışmaları gerçekleştirmeye devam edecektir” dedi.


ABONE OL