Dolar $
33.09
%0.02 0
Euro €
35.83
%0.05 0.02
Sterlin £
42.46
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4175.29
%1.05 42.85
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Salı 30 Temmuz 2024 17:00

MALATYA'DA YAZ OKULU PROGRAMI EĞİTİM VE ETKİNLİKLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Müftülüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya Temsilciliği tarafından öğrencilere yönelik ortak olarak düzenlenen Yaz Okulu programı eğitim ve etkinliklerine devam ediyor.

Malatya'da Yaz Okulu programı eğitim ve etkinliklerini sürdürüyor

Malatya'da belirli periyotlarda farklı öğrenci gruplarına göre planlamanın yapıldığı Yaz Okulu’nda gezi programları da uygulanıyor. Bu haftaki gezi programı durakları Sanat Sokağı olan öğrenciler, Çocuk Oyun Müzesi, Fotoğraf Makinesi Müzesi ve Kültür Evi’ni gezdi.

Ardından Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Semt Konağı Yaz Okulu öğrencileri masa tenisi, langırt, dart, air hokey, bilardo oyunlarını oynadılar ve yüz boyama etkinliğine de katıldı. Semt Konakları Yaz Okulları projesi kapsamında eğitim gören öğrencilere müzeler gezdirildi.

Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen programa semt konakları yaz okullarında eğitim alan çocukların yanı sıra farklı kurum ve kuruluşlarda yaz okulunda eğitim alan çocuklar da dahil edildi. Bu kapsamda Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Melekbaba Gençlik Merkezi, Malatya Büyükşehir Belediyesi Salköprü Semt Konağı’nda eğitim gören yaz okulu öğrencileriyle birlikte Muhammed Ali Clay Spor Salonu’nda ''Merkezim Her Yerde'' etkinliği de gerçekleştirildi. Yaz Okulu etkinlikleri programında öğrencilere ikramlıklar dağıtıldı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR