Dolar $
32.9
%-0.12 -0.04
Euro €
35.18
%-0.38 -0.13
Sterlin £
41.75
%-0.28 -0.11
Çeyrek Altın
4010.73
%-0.37 -14.79
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | SEKTÖRLER Perşembe 20 Haziran 2024 18:40

M MEKATRONİK, HASTANE TEKNİK BAKIM ONARIMINDA SEKTÖR LİDERİ HALİNE GELDİ

Hastane Teknik Bakım Onarımı (P 1 Hizmetleri), sağlık hizmetlerinin kesintisiz ve güvenli şekilde sunulması için büyük önem taşıyor. Sağlanan hizmet, hasta güvenliği kadar, hastanelerin verimliliği ve mali durumunu da koruyor. M Mekatronik, Sağlık Bakanlığı'nın SKS Denetimi puanlamasından 98 alarak bu sektörün lider markası haline geldi. Şirketin Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güler, "Önümüzdeki dönemde global ölçekte gelişimini sürdüren küresel bir şirketler grubu olmayı hedefliyoruz." dedi.

M Mekatronik, Hastane Teknik Bakım Onarımında Sektör Lideri Haline Geldi

Hastane Teknik Bakım Onarımı (P 1 Hizmetleri) sektörü, hizmetlerinin güvenli ve kesintisiz yürütülebilmesi için hastanelerin altyapısının, tıbbi cihazlarının ve diğer kritik sistemlerinin kurulumunu, bakımını ve onarımını üstleniyor. Böylece hastanelerde kritik sistemlerin ve cihazların arızalanması engelleniyor, hastaları ve kamu sağlığını etkileyebilecek risklerin önüne geçiliyor. Aynı zamanda hastanelerin verimliliği ve mali durumu da korunuyor.

M Mekatronik, Hastane Teknik Bakım Onarımı’nda (P1 hizmetleri) Türkiye’nin lider markası haline geldi. 

Diğer grup şirketleriyle birlikte bin 500’ü aşkın tecrübeli çalışanı ve yarım asra yakın deneyimiyle Türkiye’de çok sayıda büyük otomasyon projesini üstlenen ve işleten Şirketin Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güler, enerjiden su şebekesine, telekomünikasyondan yangın söndürme sistemlerine kadar birçok detayı en ince ayrıntısına kadar ele aldıklarını vurguladı.

 

Global bir markaya dönüşmeyi hedefliyor

Güler, P1 hizmetlerinde ciddi bir uzmanlığa sahip olduklarına dikkati çekerek, “Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl yapılan Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) Denetimi puanlamasından 98 ile en yüksek puanları alıyoruz. P1 hizmetleri sektörünün lider markası olarak kabul görüyoruz. Önümüzdeki dönemde global ölçekte proje ve danışmanlık yürüten, Avrupa, Orta Doğu ve Asya’daki gelişimini sürdüren küresel bir şirketler grubu olmayı hedefliyoruz.” diye konuştu. 

 

Kamu hizmeti bilinciyle hareket ediyoruz

Hastaneleri 7/24 hizmet verebilir halde bulundurmanın hizmet sürekliliği, hasta güvenliği ve memnuniyeti için gerekliliğine dikkati çeken Güler, “P1 hizmetleri, kamu sağlığı açısından büyük önem taşıyor. İşimizi sadece bir ticari faaliyet olarak görmüyor, kamu hizmeti verdiğimiz bilinciyle hareket ediyoruz.” değerlendirmesini paylaştı. 

 

Bütün hizmetleri tek elden yürütüyor

Güler, hastanelerde olağanüstü bakım onarım, bina ve çevre bakımı, teknik destek, mobilya ve mefruşat bakım onarımı, peyzaj-bahçe ve arazi bakımı, tıbbi ekipman bakımı, temizlik ve oda destek, güvenlik, otopark yönetimi, hasta yönlendirme, resepsiyon, refakat taşıma ve yardım hizmetlerinin tamamını tek elden verdiklerini de sözlerine ekledi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR