Dolar $
33.05
%-0.09 -0.03
Euro €
35.98
%-0.47 -0.17
Sterlin £
42.74
%-0.51 -0.22
Çeyrek Altın
4176.88
%-2.01 -84.67
SON DAKİKA
Haber Merkezi | İnşaat ve emlak Cuma 19 Temmuz 2024 13:27

LUXERA GYO'DAN 60 AY VADE 1.99 VADE ORANIYLA YENİ KAMPANYA

"Ulaşılabilir Lüks" stratejisiyle bugüne kadar yüzlerce konutu hayata geçirip sahiplerine teslim eden ve son olarak Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığı onayla GYO olan Luxera, ev sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir kampanya başlattı.

Luxera GYO'dan 60 ay vade 1.99 vade oranıyla yeni kampanya
Luxera Nevbahar, Luxera Bahçeport ve Luxera Towers projelerinde geçerli olan kampanyada 60 ay vade ve 1,99 vade farkıyla konut finansmanı sağlanıyor. Güçlü öz sermaye ve yenilikçi bakış açısıyla inşaat sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Luxera GYO, yeni başlattığı kampanya ile konut almak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.

PİYASA ŞARTLARININ ÇOK ALTINDA VADE ORANI

Üst düzey malzeme kalitesi, eşsiz mimarisi ve geniş kullanım alanına sahip daireleriyle öne çıkan Luxera GYO, sahip olduğu tecrübeyle yeni hazırladığı kampanya kapsamında müşterilerine benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Satışların devam ettiği projelerdeki kampanyaların detaylarını aktaran Luxera GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş “Luxera GYO olarak sahip olduğumuz tecrübemizle önemli lokasyonlarda projeler hayata geçirirken müşterilerimize özel yeni kampanyalar hazırlıyoruz. Son olarak konut almak isteyen müşterilerimize sunduğumuz kampanyayla Luxera Towers, Luxera Bahçeport ve Luxera Nevbahar projelerinde 1,99 vade oranı ve 60 ay vade imkanı sunuyoruz. Son dönemde yüksek faiz oranları sebebiyle konut satışlarında ciddi düşüşler yaşanmıştı. Bu hem üretici, hem de konut alıcısı açısından negatif bir durumdu. Konut kredilerindeki yüksek maliyetler özellikle ev sahibi olmak isteyenlerin önünde büyük bir engeldi. Luxera GYO olarak biz de bu süreçte elimizi taşın altına koyduk ve üzerinde detaylıca çalıştığımız 60 ay vade, 1,99 vade oranı kampanyamızı müşterilerimize sunmuş bulunmaktayız. Konumları itibariyle eşsiz lokasyon avantajları ve yüksek prim potansiyeli vaat eden projelerimizde geçerli bu kampanya, ev almak isteyenler için benzersiz bir fırsat olarak öne çıkıyor” dedi.

300 BİN METREKARELİK MİLLET BAHÇESİNİN KALBİNDE

İstanbul Havalimanı’na çok yakın bir lokasyonda konumlandırılan Luxera Bahçeport projesi, bölgedeki 300 bin metrekarelik büyüklüğe sahip Millet Bahçesi’nin tam merkezinde yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerinin yer aldığı proje toplamda 110 konutla beraber tüm ihtiyaçlara yanıt verecek 24 ticari birimden meydana geliyor. Havalimanına yakınlığı ve Millet Bahçesi’nin kalbine yakın konumuyla Luxera Bahçeport önemli bir prim potansiyelini de elinde bulunduruyor.

ŞEHRİN MERKEZİNDE EŞSİZ BİR YAŞAM

İstanbul’da, Basın Ekspres Yolu’nun yanı başında konumlandırılan ve yüksek lokasyon değeriyle öne çıkan Güneşli’de yükselen Luxera Towers, eşsiz mimarisi ve alternatif konut seçeneklerine sahip. Toplamda 368 daire ve 83 ticari birimin yer aldığı Luxera Towers, 17 bin metrekarelik arsa üzerinde konumlandırılıyor. Yaşamın Ocak 2025 tarihinde başlayacağı Luxera Towers, 1+1 ve 3+1 tipindeki örnek dairelerinde müşterilerini ağırlayabiliyor.
ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR