Dolar $
33.61
%0.01 0
Euro €
37
%-0.02 -0
Sterlin £
43.12
%-0.07 -0.03
Çeyrek Altın
4334.05
%0.08 3.52
SON DAKİKA
Lojistik Perşembe 15 Ağustos 2024 02:07

LOJİSTİKTE KİMSENİN ALTERNATİFİ DEĞİLİZ

Oregon Teknoloji YK Başkanı Eyüp Bartık "Lojistiğin el kitabını birlikte yeniden yazıyoruz" dedi.

Lojistikte kimsenin alternatifi değiliz

Lojistik sektöründe farklı ve yeni bir ortaklık modelini geliştirmeye odaklanan Oregon Teknoloji, şu anda 200 olan ortak yapısını 20 ilde 800’e ulaştırmayı ve yakın bir gelecekte de bir tüketici finansman şirketi kurmayı hedefliyor. Oregon Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Oregon’un yeni dönemde dijitalleşme konusunda da ciddi adımlar atacağını belirterek, “Dijitalleşme için de iki yıldır çalışıyoruz temmuz başında bu projeyi hayata geçireceğiz. Oregon bir teknolojistik şirket olacak” dedi. 

Bartık, “En önemli projemiz, ortaklarımıza bir tüketici finansman şirketi hazırlamak. Bunu, önemli bir eksiklik olarak görüyoruz ve üzerinde çalışıyoruz. Bu, bir banka kurmak gibi zor bir süreç. Bu yapı bir ortak satınalma platformu gibi hareket edecek. Krediyi de biz temin edeceğiz. Hedefimiz böyle bir yapıyı 2025 yılı sonuna kadar kurmuş olmak. Bu sayede, ortaklarımız çekici, treyler, lastik ve faaliyetlerinde gerekli olan diğer mal ve hizmetlerin satın alınmasında bankalarla karşı karşıya gelmek zorunda kalmayacak” diye konuştu. 

Mevcut durumda 3 bin 500 firmaya hizmet verdiklerini, Oregon ortaklığı için yurtdışından da talep geldiğini kaydeden Bartık “Yurtdışına da açılacağız. Araç, lastik gibi ortak alımlar için finans sistemi oluşturacağız. Bu finansman sistemini depo ve gayrimenkulde yatırımlarında da kullanacağız. Araç takip sisteminde ortak bir sisteme geçtik” dedi


ABONE OL
Hepsiburada web  300x250