SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 18 Aralık 2022 02:41

LOGİTECH G'NİN AURORA KOLEKSİYONU

Logitech G, kadın oyuncuların da ihtiyaç ve beklentilerini karşılamanın yanı sıra yeni bir deneyim arayan bütün oyunseverlere yönelik tasarladığı Aurora Koleksiyonu'nu MediaMarkt iş birliğiyle düzenlediği özel bir etkinlikle tanıttı.

Logitech G'nin Aurora Koleksiyonu

Etkinlikte, G735 Kablosuz Oyun Kulaklığı, G715 Kablosuz Oyun Klavyesi, G713 Oyun Klavyesi, G705 Kablosuz Oyun Mouse’u ve sekiz özel aksesuardan oluşan Aurora Koleksiyonu ile ilgili bilgi verildi.

 

Kadınlardan gelen geri bildirimler ile kadın liderler tarafından geliştirildi

Aurora Koleksiyonu, oyun oynayan kadınlardan gelen geri bildirimler dikkate alınarak tasarlandı. Koleksiyon, Logitech bünyesinde ağırlıklı olarak kadın inovasyon, tasarım, mühendislik ve pazarlama liderlerinden oluşan bir ekip tarafından hayata geçirildi. Az temsil edilen bir oyuncu segmentinin oyun deneyimi ihtiyaçlarını karşılamak ve oyunun geleceğini yeniden tasarlamak hedeflendi. 

Üst düzey bir deneyim sunuyor

Puslu beyaz kaplama, RGB aydınlatma ve kulak üstü çift kanallı ses bağlantı özelliklerine sahip G735, her oyuncu için çok yönlü bir seçenek olarak öne çıkıyor. G735, bir oyuncunun sesini modüle etmek için yeni Blue VO!CE mikrofon teknolojisi özelliklerine sahip ve tercih edilen ses ayarları G Hub'da ve doğrudan kulaklığa kaydedilebiliyor. G735 Kablosuz Oyun Kulaklığı ayrıca tüm oyuncular için konforu en üst düzeye çıkarıyor ve daha küçük kafa boyutlarına mükemmel uyum sağlıyor. Oyuncular, 56 saatten fazla pil ömrüyle (aydınlatma olmadan) uzun oyun sürelerinin keyfini çıkarabiliyor ve Logitech G'nin ödüllü LIGHTSPEED kablosuz teknolojisi ve Bluetooth® bağlantısı aracılığıyla kablosuz özgürlüğü deneyimleyebiliyor.