Dolar $
33.08
%0.27 0.08
Euro €
36.1
%0.24 0.08
Sterlin £
42.91
%0.14 0.06
Çeyrek Altın
4225.83
%0.61 25.42
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Teknoloji Pazartesi 15 Temmuz 2024 18:31

LOGİTECH G309 LIGHTSPEED KABLOSUZ OYUNCU MOUSE'UNU TANITTI

Oyun sektörünün önde gelen markalarından Logitech G, yeni tasarımı, çift kablosuz bağlantı özelliği, hassas izleme sensörü ve güvenilir performansıyla dikkat çeken Logitech G309 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu mouse'unu tanıttı.

Logitech G309 LIGHTSPEED Kablosuz Oyuncu mouse'unu tanıttı

Oyuncular için kullandıkları ekipmanların performans, konfor ve güvenilirlik sunması büyük önem taşıyor. Kablosuz bağlantının hızlı ve gecikmesiz olması, hassas kontrol sağlayabilmesi ve hareketlerin ekranda doğru şekilde yansıtılması oyuncu mouse’larında aranan özellikler arasında yer alıyor. Logitech, yeni G309 LIGHTSPEED kablosuz oyuncu mouse’u ile bu beklentileri karşılıyor.

Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal, Logitech G'nin yenilikçi yaklaşımını vurgulayarak şunları ekledi: "Kablosuz oyuncu ekipmanları konusundaki liderliğimizi sürdürmek için sürekli olarak teknolojilerimizi geliştiriyoruz. G309 LIGHTSPEED modelimiz, HERO 25K sensörü ve kablosuz özgürlüğüyle, oyuncuların beklentilerini üst seviyede karşılayacak şekilde tasarlandı. LIGHTSPEED kablosuz teknolojimizle birlikte, espor dünyasına ve oyun tutkunlarına yönelik çığır açan bir deneyim sunmaya devam ediyoruz.”

Yenilikçi Teknolojiler ve Üstün Performans

Logitech G309 LIGHTSPEED oyuncu mouse’u, Logitech G'nin özel LIGHTSPEED kablosuz teknolojisini kullanarak, çoğu kablolu mouse’tan daha hızlı ve yüksek performanslı bir oyun deneyimi sunuyor. Mouse, LIGHTSPEED kablosuz performansını Logitech G'nin HERO 25K sensörüyle birleştiriyor. 400 IPS hızına ve 25.600 DPI hassasiyetine kadar destek sağlarken, hareket ivmesi veya yumuşatma gibi özellikleri olmadan doğrudan ve hızlı tepki veriyor. Böylece kullanıcıların olağanüstü hassasiyetle hareket etmelerini sağlıyor. Logitech G309 LIGHTSPEED, gelişmiş teknolojilere sahip olmasına rağmen kompakt ve hafiftir; alkalin AA pil ile yalnızca 86 gram, POWERPLAY ile kullanıldığında ise AA pil olmadan sadece 68 gram ağırlığındadır. 

G309 LIGHTSPEED, tek bir AA pil ile 300 saate kadar kesintisiz oyun süresi sunuyor. Pilin çıkarıp POWERPLAY kablosuz şarj sistemiyle kullanarak neredeyse sınırsız bir şarj elde edilebiliyor. Bu özellik oyuncuların pil ömrüne değil, sadece oyun deneyimine odaklanmalarını sağlıyor. Ayrıca LIGHTSPEED kablosuz özelliği sayesinde oyuncular, G HUB’daki Cihaz Eşleştirme Aracını kullanarak iki LIGHTSPEED cihazını tek bir alıcıya bağlayabiliyorlar. Bu sayede, yakın zamanda tanıtılan Logitech G515 TKL LIGHTSPEED Oyuncu Klavyesi de dahil olmak üzere, G309 LIGHTSPEED’i Logitech oyun klavyeleriyle aynı alıcı üzerinden kullanma imkanı sunuyor.Tüm bu özellikler, oyunculara daha hızlı, hassas ve kesintisiz bir oyun deneyimi sunarak, performanslarını en üst düzeye çıkarmalarını sağlıyor.

Oyuncu Deneyimini Üst Seviyeye Taşıyan Yenilikler

LIGHTFORCE adı verilen hibrit optik-mekanik anahtarlarla donatılan ve özel olarak tasarlanan G309 LIGHTSPEED, oyunlarda hız ve hassasiyet sunuyor. LIGHTFORCE teknolojisi, anahtarın içindeki özel temas parçalarını kullanarak mekanik anahtarların keskin hissini sağlıyor. Optik ve mekanik özelliklerin bir araya getirilmesiyle, en üst düzeyde oyun performansı elde ediliyor. LIGHTFORCE hibrit anahtarlar, güvenilir optik tepki süresi ile birlikte, keskin ve dokunsal mekanik tıklamaların avantajlarını birleştiriyor. Bu sayede, oyuncular hem güvenilir hem de dokunsal geri bildirim alarak en üst düzeyde performansı elde edebiliyor. G309 LIGHTSPEED mouse, oyunculara hem hızlı hem de hassas kontrol sunarak oyun deneyimlerini üst seviyeye taşıyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR