Dolar $
32.87
%0.09 0.03
Euro €
35.34
%0.04 0.01
Sterlin £
41.68
%-0.11 -0.04
Çeyrek Altın
4000.44
%-0.04 -1.77
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Teknoloji Perşembe 20 Haziran 2024 09:18

LİNCOLN ELECTRİC'İN YENİ INVERTEC® 400TP TIG KAYNAK MAKİNESİ YÜKSEK PERFORMANSI İLE DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Lincoln Electric INVERTEC® 400TP TIG Kaynak Makinesi, endüstriyel kaynak alanında fark yaratmaya hazırlanıyor. Yüksek performansı ve kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken yeni nesil kaynak makinesi, her seviyeden profesyonelin beklentilerini karşılıyor. Üretim verimliliğini artırarak iş akışını kolaylaştırırken, mükemmel sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Lincoln Electric'in Yeni INVERTEC® 400TP TIG Kaynak Makinesi Yüksek Performansı ile Dikkatleri Çekiyor

Lincoln Electric, endüstriyel kaynak çözümlerinde bir kez daha çıtayı yükseltiyor. Yüksek performansı ve kullanıcı dostu tasarımı ile dikkat çeken yeni nesil Lincoln Electric INVERTEC® 400TP TIG Kaynak Makinesi, üretim verimliliğini artırarak profesyonel kaynak uygulamalarında yeni bir standart belirliyor. Üstün performansıyla dikkat çeken invertörlü TIG kaynak makinesi, en son teknoloji ile donatıldı ve son enerji tasarrufu teknolojileri ve benzersiz tasarımı ile zorlu koşullarda dahi güvenli kullanım imkanı sunuyor. Dijital ve dahili iletişim sistemleri ile USB bağlantı noktası gibi özellikleri sayesinde kaynak işlemlerini izlemeyi ve takip etmeyi kolaylaştırarak mükemmel kaynak sonuçları elde edilmesini sağlıyor.

Üstün Performans ve Güvenilirlikte Yüksek Standart

Lincoln Electric INVERTEC® 400TP, üstün performansı ve verimliliğiyle dikkat çekiyor. TIG kaynağının yanı sıra selülozik elektrodlar da dahil olmak üzere örtülü elektrod ve oluk açma kaynak yöntemlerini de gerçekleştirebiliyor. %40 çevrim oranına sahip bu güçlü kaynak ünitesi, hafif ve kompakt yapılı soğutma sistemi ile sürekli ve güvenilir bir kaynak deneyimi sunuyor. Aynı zamanda sinerjik, pulse özellikleri ile modüler tasarımı ve hareket kabiliyeti sayesinde çeşitli endüstriyel uygulamalarda kolaylık sağlıyor.

Yüksek enerji verimliliği sunan invertör teknolojisi ile Lincoln Electric INVERTEC® 400TP, enerji maliyetlerinden tasarruf ettiriyor. Güç tasarruf modları ve jeneratörle çalışma özelliği ve ağır endüstriyel şartlarda bile çalışabilme yeteneğine sahip olan cihaz, korunmuş elektronik kartlar ve metal gövdesi ile ağır endüstriyel koşullara dayanabiliyor, IP23 koruma sınıfı ve 3 yıllık garanti süresi ile de güven veriyor.

Yeni Nesil TIG Kaynak Yöntemleri 

Yeni nesil çift darbeli (double pulsed) kaynak yöntemi, ince iş parçalarında çarpılma ve yamulma riskini azaltarak daha düşük ısı girdisi sağlıyor. Bu yenilikçi teknoloji, kaynak hızını ve kalitesini artırırken CrNi’li ve ısıya duyarlı malzemelerin kaynağı için ideal bir çözüm sunuyor.

İnce malzemeler için geliştirilen küçük punto dikiş özelliği ise birden çok ve tekrar eden kaynak uygulamaları için ideal olup, iş parçasının yüzeyini eritip kaynatarak dayanıklı bir kaynak oluşmasını ve yüksek korozyon dayanımı sağlıyor.

Yenilikçi ve Dokunmatik Kullanıcı Arayüzü

Kolay gezinti sağlayan iki adet basmalı ve bir adet döner hassas ayar butonu ile kullanıcı dostu bir arayüz sunuyor. Aynı zamanda kullanıcı arayüzü, 15 farklı dil seçeneği ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. USB bağlantısı sayesinde ise analiz etme, hızlı karar verme, sistem güncellemesi ve kaynak verilerinin toplanması gibi işlemler kolayca gerçekleştirilebiliyor.

Lincoln Electric INVERTEC® 400TP TIG Kaynak Makinesi, üstün performansı, yenilikçi özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımı ile endüstriyel kaynak uygulamalarında üstün bir standart sunuyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR