SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 14 Eylül 2024 09:00

LİMİT ANKARA'DAN YENİ PROJE

Limit Ankara projesinde ön talep süreci başladı. Modern Yapılar tarafından inşa edilen proje, Ankara'nın Altındağ ilçesinde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Üç blok halinde tasarlanan projede, A bloğunda konutlar, B bloğunda ofisler ve C bloğunda cadde dükkanları yer alacak.

Limit Ankara'dan yeni proje

Limit Ankara, şehrin ana arterlerine yürüme mesafesinde konumlanıyor ve Demay Architects tarafından tasarlandı. Proje, modern inşaat teknikleri ve yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa ediliyor. Estetik açıdan dikkat çekici olmasının yanı sıra çevresel sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği konularında da ön planda.

7 bin 490 metrekarelik arsa üzerinde yükselen projede, 165 ofis ve 18 mağaza bulunacak. Projede ayrıca kapalı fitness salonu, açık hava fitness alanı, çocuk parkı, süs havuzu, kamelya, business lounge alanı ve dinlenme alanları gibi sosyal donatılar yer alacak.

Limit Ankara, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi'ne, hızlı tren garına ve Etlik Şehir Hastanesi'ne 5 dakika, Gazi Üniversitesi'ne 8 dakika, Havalimanı'na ise 25 dakika mesafede bulunuyor. Proje, Millet Bahçesi ve Anıtkabir'e 5 dakika uzaklıkta, Ankamall ve Kentpark’a ise yakın bir konumda yer alıyor.

Projede yer alan konutların net alanları 77 ile 88 metrekare arasında değişiyor. Limit Ankara, 15 katlı iki blok halinde inşa ediliyor ve toplamda 70 konut bulunuyor. Teslimlerin 2025 yılının sonunda yapılması planlanıyor.

Limit Ankara projesinde, konutların ortalama fiyatları 6 milyon 500 bin TL seviyesindeyken, ofislerin ortalama fiyatları 4 milyon 500 bin TL olarak belirlenmiş. Peşin ödemelerde yüzde 20+5 indirim fırsatı sunulurken, yarısını peşin kalanını 36 ay vadeli ya da yüzde 25'ini peşin kalanını 24 ay vadeli ödeme seçenekleri mevcut.