SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazar 22 Eylül 2024 13:00

LİDERLİKTE ÇEŞİTLİLİK VE KAYSAYICILIK KONFERANSI TAMAMLANDI

Hollanda merkezli sivil toplum kuruluşu LEAD Network Türkiye, kadın yönetici sayısını artırmak üzere çalışmalarına devam ediyor.

Liderlikte Çeşitlilik ve Kaysayıcılık Konferansı tamamlandı

Her yıl hayata geçirdiği “Liderlikte Çeşitlilik ve Kapsayıcılık Konferansı”nı, bu sene geniş bir katılımla 17 Eylül 2024 Salı günü İstanbul Ataşehir’deki Marriott Hotel’de gerçekleştirdi.

“Endüstrinin sesi olma yolculuğunda 50 = 50 için el ele”

LEAD Network Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nigiz Ulak’ın açılış konuşmasında “Endüstrinin sesi olma yolculuğunda daha kapsayıcı, çeşitli ve hakkaniyetli bir kültür oluşturmak ve her bir üyemizin gelişimine katkı sağlamak için değişen dünyaya uyum sağlayabilen bir liderlik anlayışını kazandırmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla gerçekleşen konferansımızın asıl amacı, kadın ve erkeğin el ele yürüdüğü ve toplumumuzun hak ettiği gelişmişlik seviyesine ulaştığı bir dünya. Tam da bu sebepten 50 = 50 için el ele diyerek taşın altına elimizi koyup bundan sonra neler yapabiliriz, neleri değiştirebiliriz, kurumlara ve kadın liderlere nasıl yol gösterici olabiliriz konusunda başta liderlerimizle sırt sırta vererek tüm paydaş ve üyelerimiz ile yeni proje ve çalışmalar yapmayı hedefliyoruz” bahsetti.