SON DAKİKA
Teknoloji Pazartesi 12 Eylül 2022 02:38

LG XBOOM KİŞİYE ÖZEL SES DENEYİMİ SUNUYOR

LG Electronics (LG), LG XBOOM ses ailesi ile müziği hayatın temposuna göre ayarladı. Şirket açıklamasına göre, LG XBOOM parti hoparlörleri eğlenceye güçlü ses teknolojisi getirirken LG XBOOM Go Taşınabilir Bluetooth hoparlör ile MERIDIAN teknolojisi destekli ses kalitesini her yere taşıyor. Kullanıcılar, LG XBOOM 360 ile her yerden eşit gelen çok yönlü ses kalitesi ile ses deneyiminin keyfini çıkarıyor.

LG XBOOM kişiye özel ses deneyimi sunuyor

LG XBOOM parti hoparlörleri serisi olan ON serisinde bulunan Dual Woofer, Super Bass Boost ve diğer eğlenceli özellikler, parti atmosferini daha da eğlenceli hale getiren güçlü ritimler sunuyor. 

Çok renkli LED ışıkları, ritme uygun değişerek partilere heyecan katıyor. Ses efektleri ister XBOOM üzerindeki panelden, ister LG XBOOM uygulaması aracılığı ile kontrol edebiliyor. Kullanıcılar, DJ pad ile partinin "en gözde DJ"i olabiliyor.

LG XBOOM üzerinde bulunan kontrol panelinden ses kontrolleri yapabiliyor, müzik ve mikrofon ses seviyesini ayrı ayrı ayarlanabiliyor. 

Voice Canceller ile parça vokallerini azaltılabilirken Key Changer ile müzik sese göre ayarlanabiliyor. Böylelikle, kullanıcılar hazır olduklarında şarkı söyleyip karaoke partisi yapabiliyor. Ayrıca, gitar girişine enstrüman bağlanarak ortam daha da neşelendirilebiliyor. Müzik çalmak için CD çalar ve USB de kullanılabiliyor.